ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Εβαλε χέρι ο Ζιάγκος στους παίκτες της ΑΕΚ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Νικολάου φιλοξενεί η εφημερίδα Ωρα των Σπορ σχετικά με την χθεσινή αυστηρή ομιλία του προπονητή της ΑΕΚ Βαγγέλη Ζιάγκου στους παίκτες της Βασίλισσας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:"Το περίγραμμα των όσων είπε είναι: 

«Ασφαλώς και δικαιούμαστε να κάνουμε και κάποια κακά παιχνίδια, δεν δικαιούμαστε να είμαστε κακοί στον αμυντικό τομέα!

Ήταν απαράδεκτη η αμυντική προσέγγιση (στο ματς με Κόροιβο), χωρίς θέληση, πάθος, κίνητρο». Με λίγα λόγια, ο προπονητής της ΑΕΚ «τράβηξε αυτιά», αλλά πρόθεση είναι με ψυχραιμία να αναλυθούν τα όποια λάθη φάση προς φάση και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ήττα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος κι αυτό προσπαθούν να αποφύγουν στη Ζωφριά.

Στην ΑΕΚ, πάντως, γενικότερα κρατάνε χαμηλούς τόνους μετά την ήττα από τον Κόροιβο. Η περισυλλογή είναι έντονη, αλλά όπως συνέβη στις περισσότερες περιπτώσεις και κατά την περασμένη περίοδο αντιμετωπίζεται με νηφαλιότητα. Είναι δεδομένο ότι επικρατεί συνειδητοποίηση της κατάστασης. Και το κυριότερο: Βλέπουν μπροστά.

Αρχής γενομένης από το επόμενο φιλικό, με τον Εθνικό Πειραιώς (σ.σ. δεν έχουν οριστεί ώρα και γήπεδο) το ερχόμενο Σάββατο, όπου οι παίκτες θα επιδιώξουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την αρνητική εικόνα της Αμαλιάδας. Οι επόμενες 24 ημέρες μέχρι την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος είναι καθοριστικές πάντως ως προς το κτίσιμο της νέας ΑΕΚ, η οποία έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, κανείς στην Ζωφριά δεν ξεχνά τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά με Λαύριο και Αγία Παρασκευή, ομάδες που προκρίθηκαν στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι το πιο μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου οπότε και η φιλική αναμέτρηση με τον Ίκαρο της Α1 στην Χαλκίδα".

aek365.gr