ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Στα 50 ευρώ το κοινό διαρκείας σε μπάσκετ και βόλεϊ!

Με ένα κοινό διαρκείας που θα κοστίζει μόλις 50 ευρώ ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ελεύθερα όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ένωσης σε μπάσκετ και αντρικό βόλεϊ. Πρόκειται για μία εξαιρετική απόφαση της ερασιτεχνικής που θέλει και τα δύο τμήματα να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα. Εξάλλου ο στόχος είναι σημαντικός τόσο για το μπάσκετ όσο και για το βόλεϊ και οι προοπτικές τεράστιες... 

Η Βασίλισσα ΑΕΚ που έμαθε μπάσκετ το '68 τον ελληνικό λαό, διεκδικεί φέτος την άνοδό της εκεί που αξίζει να βρίσκεται στην Α1, ενώ το αντρικό βόλεϊ μετά από μεγάλη μάχη κατάφερε και είναι φέτος στην Α1 με στόχο τη διάκριση.
 
50 ευρώ, λοιπόν, θα κοστίζουν τα κοινά διαρκείας σε μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ ως στήριξη σε όσους έχουν αγοράσει κι άλλο διαρκείας σε διαφορετικό τμήμα της Ερασιτεχνικής (χάντμπολ, βόλεϊ γυναικών) θα υπάρχει επιπλέον έκπτωση 20%!
 
Η Ερασιτεχνική έχει ήδη παραγγείλει την τύπωση των κοινών διαρκείας κι ως την Τετάρτη αναμένεται να τα έχουν στα χέρια τους προκειμένου να τα θέσουν προς πώληση. Ως τότε θα έχει ξεκαθαρίσει σε ποιο γήπεδο θα παίζει φέτος το μπάσκετ και το βόλεϊ. Να τονιστεί πως στα επίσημα και στα VIP τα κοινά διαρκείας όπως είναι λογικό θα είναι πιο ακριβά, αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία και για τον απλό οικονομικά κόσμο θα κοστίζουν 50 ευρώ.

aek365.gr