ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ομιλία Μπάγεβιτς στους παίκτες

Δύο ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που την Κυριακή θα ταξιδέψει αναγκαστικά στην πατρίδα του προκειμένου να οδηγήσει την επομένη την μητέρα του στην τελευταία της κατοικία, θέλησε και είπε δύο λόγια στους παίκτες της ΑΕΚ, σήμερα το απόγευμα στα Σπάτα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές ότι είναι μία περίεργη περίοδος για την ομάδα, πως πρέπει να βγει ο σύλλογος από τη Γ' Εθνική και θα βγει μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ τους εξήγησε πως πρέπει όλοι μαζί να παλέψουν για να πετύχουν το στόχο τους, επισημαίνοντας πως κάθε Κυριακή πρέπει η ομάδα να παλεύει και να κερδίζει.

Καταλήγοντας τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινά.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, σε συνθήκες που δεν έχετε ξανασυναντήσει οι περισσότεροι.

 Θέλω να ξέρετε ότι σας εμπιστεύομαι όλους. Να είστε γεροί, έχουμε έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα μπροστά μας και ο στόχος δεν είναι μόνο η άνοδος», ήταν κάποια από όσα είπε ο Μπάγεβιτς στους παίκτες, με την τελευταία πρόταση να δείχνει ξεκάθαρα πως η συμμετοχή της ΑΕΚ στην συγκεκριμένη κατηγορία, δεν θα πρέπει να περιοριστεί μόνο σε μία... απλή μαθηματική άνοδο, αλλά σε πολλά περισσότερα, που μεταφράζονται σε νίκες και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

aek365.gr