ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαίνει και παίρνει τη φανέλα σπίτι του ο Τσιρίλο

Μισή ώρα έπαιξε χθες ο Μπρούνο Τσιρίλο και έβαλε αμέσως τάξη στο αμυντικό συνονθύλευμα που είχε να παρουσιάσει ως τώρα στον αγωνιστικό χώρο της Νίκαιας.

Ο Ιταλός είναι η αλήθεια πως άργησε να έρθει... Αν είχε έρθει νωρίτερα τώρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα ήταν έτοιμος.

Η ουσία είναι τώρα τι γίνεται: Ο Τσιρίλο αμέσως έδειξε ότι είναι ο πιο αξιόπιστος αμυντικός που διαθέτει το ρόστερ της ΑΕΚ! Το θέμα είναι πως δεν είναι 100% έτοιμος να βγάλει 90λεπτο από άποψης φυσικής κατάστασης. Διορθώνεται όμως με τον καιρό. Το ζητούμενο πλέον είναι η πρεμιέρα και ο Μπρούνο μαζί με το τεχνικό τιμ θα προσπαθήσουν αυτή την εβδομάδα να δουλέψουν και να παρουσιαστεί έτοιμος με τον Μανδραϊκό.

Με λίγα λόγια ο έτοιμος Τσιρίλο παίρνει τη φανέλα... σπίτι του. Από τη μία αυτό είναι καλό διότι υπάρχει προοπτική βελτίωσης στην αμυντική λειτουργία της ομάδας που θα δώσει και μεγαλύτερη σιγουριά στο σύνολο. Από την άλλη μόνο κολακευτικό δεν είναι για τους άλλους αμυντικούς και μετά από 2 μήνες προετοιμασίας να περιμένουν όλοι τον... Τσιρίλο τελευταία στιγμή, καθώς ως τώρα δεν έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης.

Μέσα σε όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάτι ακόμα, που θα έχει στο μυαλό του ο Δέλλας: Ο Τσιρίλο λογίζεται ως ξένος και από τη στιγμή που όντας έτοιμος θα πάρει τη φανέλα... σπίτι του, πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι άλλοι ξένοι θα βρίσκονται στην 11άδα και την αποστολή. Συνολικά τέσσερις πρέπει να έχει οι μη γηγενείς παίκτες σε κάθε παιχνίδι, με τη δεδομένη παρουσία του Τσιρίλο μένουν τρεις.

Ο Κορδέρο είναι άλλος και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Μούργκα, αλλά και ο Ράμα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα με την ελληνοποίησή του.

aek365.gr