ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Διακοπή της δίκης Ψωμιάδη για τις 25 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε το Δικαστήριο

psomiadisΜε δεδομένη την απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου για αποχή των δικηγόρων αλλά και την πάγια τακτική των συνηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη να κερδίζουν χρόνο, ήταν (απειρο)ελάχιστες οι πιθανότητες να προχωρήσει σήμερα η εκδίκαση των δυο υποθέσεων. Τουλάχιστον δεν… πέρασε το αίτημα για αναβολή, αλλά τελικά η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν διακοπή για τις 25 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως αυτή η απόφαση προκάλεσε έντονη αντίδραση και των συνηγόρων υπεράσπισης αλλά ακόμα και του ίδιου του Ψωμιάδη, που καθόταν και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

«Δεν μπορεί να παρακολουθεί δυο δίκες ταυτόχρονα» ήταν το επιχείρημα των δικηγόρων του Μάκη, καθώς στις 23 Σεπτεμβρίου ξεκινά η δίκη για τα στημένα παιχνίδια. Ενώ ακόμα και την αγόρευση τους στην δίκη Τσοχατζόπουλου επικαλέστηκαν οι συνήγοροι του Ψωμιάδη, για να ενισχύσουν το αίτημα τους για αναβολή. Ωστόσο το δικαστήριο επέμεινε στην διακοπή.

Πάντως ο Χάρης Οικονομόπουλος, με επιχείρημα την άδεια που ο ίδιος είχε πάρει από τον Δικηγορικό Σύλλογο, είχε ζητήσει από τον Πρόεδρο να προχωρήσει η εκδίκαση των υποθέσεων. «Υπάρχει αυτή η δυνατότητα» τόνισε, με τους συνηγόρους όμως του Ψωμιάδη να υπερασπίζονται… σφόρδα το δικαίωμα τους στην αποχή και την απεργία. Τελικά υπήρξε διακοπή για τις 25 Σεπτεμβρίου, όμως το πιθανότερο είναι πως ακόμα και τότε, θα γίνει προσπάθεια για μια νέα αναβολή.

* Το Enwsi.gr ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σαιτ που βρέθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα 101Γ του τετάρτου ορόφου του Εφετείου Κακουργημάτων. Σεβάστηκε όμως απόλυτα και πειθάρχησε στην απόφαση της ΕΣΗΕΑ για στάση εργασίας των εργαζόμενων στα ΜΜΕ από τις 9.00 εως τις 12.00.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ...enwsi.gr