ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Φτιάχνουμε απλό και ωραίο γήπεδο»


«Θα είναι ένα απλό και ωραίο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, που κινείται μέσα στα νόμιμα πλαίσια». Αυτά ήταν τα λόγια της δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχίας Αποστολάκη στον Sentra 103.3. 


Με αφορμή τη συνάντησή της με τον Δημήτρη Μελισσανίδη τη Δευτέρα (23/9), η Ευτυχία Αποστολάκη μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» για το μεγάλο όνειρο των Ενωσιτών.

«Μετά τη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι πολύ καλύτερα. Είναι ένα όμορφο απλό γήπεδο, μέσα στα νόμιμα πλαίσια, οι συνθήκες, μετά από τόσα χρόνια έχουν ωριμάσει για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Ηταν η πρώτη επαφή μας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι ένας άνθρωπος δημιουργικός, αποφασιστικός.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει στο ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις επτά το βράδυ για να δει τα σχέδια και τις προτάσεις για το νέο γήπεδο».

«Δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις, ο κόσμος θέλει το γήπεδο»

Παράλληλα η Ευτυχία Αποστολάκη ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις, και παρεμβάσεις στο άλσος της πόλης.

«Είμαι ξεκάθαρη, δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή παρέμβαση στο άλσος, δεν θα υπάρξει καμία αντίδραση. Το νέο γήπεδο είναι ακριβώς στα μέτρα του παλιού. Ο κόσμος της Νέας Φιλαδέλφειας θέλει το νέο γήπεδο, αγωνιά για αυτό. Όταν γκρεμίστηκε το παλιό γήπεδο, η πόλη ερήμωσε. Τώρα δίνεται η ευκαιρία για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ανοίγονται προοπτικές για επενδύσεις, θα αναβαθμιστεί η Νέα Φιλαδέλφεια» .

sentragoal.gr