ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Εξελίξεις με Κουρμπέλη – Μπακασέτα

Επαφές αμέσως μετά τις ανακοινώσεις για το γήπεδο θα έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης με σκοπό την απόκτηση των δύο ταλαντούχων νεαρών από την επόμενη σεζόν

Όπως όλα δείχνουν οι μεταγραφές για την ΑΕΚ δεν έχουν τελειώσει, καθώς ο Τίγρης έχει σκοπό να χτίσει από φέτος μια ομάδα η οποία θα πάρει αμέσως την άνοδο την ερχόμενη σεζόν από την Β’ Εθνική στη Σούπερ Λίγκα.

Για αυτόν το λόγο ο Μελισσανίδης μετά τις επαφές και τις ανακοινώσεις για την κατασκευή του γηπέδου έχει σκοπό να έρθει σε επικοινωνία με τους διοικούντες τους Αστέρα Τρίπολης ώστε να αποκτηθούν από την Ένωση οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Αναστάσιος Μπακασέτας.
Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αποτελούν μεγάλη επιθυμία τόσο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και του Τραϊανού Δέλλα, καθώς πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην επιστροφή της Ένωσης στη Σούπερ Λίγκα.

Βέβαια, οι δυο τους θα συνεχίζουν να αγωνίζονται στον Αστέρα Τρίπολης, όπως έγινε και με τις περιπτώσεις των Φαγέ και Μάνταλου και θα ενσωματωθούν στην Ένωση την ερχόμενη σεζόν.
Στόχος του Δικεφάλου οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, μαζί με αυτούς που θα πείσουν φέτος ότι αξίζουν να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας στη Β’ Εθνική, να φτιάξουν ένα δυνατό σύνολο το οποίο θα ανέβει αμέσως στη Σούπερ Λίγκα.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ ο Αναστάσιος Μπακασέτας είναι επιθετικός. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι 20 χρονών και αγωνίζονται στις μικρές Εθνικές ομάδες.

aek1924.gr