ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τι είπε ο Μελισσανίδης για το κλειστό

Για την προοπτική κατασκευής και κλειστού γηπέδου, στο οποίο θα φιλοξενούνται το μπάσκετ της ΑΕΚ και τα υπόλοιπα τμήματα της Ενωσης πάντα υπάρχει... Η εφημερίδα Ωρα των Σπορ και ο Γιώργος Νικολάου γράφουν για το συγκεκριμένο θέμα και το τι είπε σχετικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνεδρία της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ". Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
"Το θέμα ανέγερσης κλειστού για το μπάσκετ και όλα τα υπόλοιπα Τμήματα παραμένει ζεστό. Η "ΩΡΑ των σπορ" αποκαλύπτει, λοιπόν, ότι στο περιθώριο της σύσκεψης της 29ης Αυγούστου, προκειμένου για την σύσταση της "Δικέφαλος Α.Ε.", που θα τρέξει την "Αγιά Σοφιά" στην Φωκών και Καππαδοκίας, συζητήθηκε η λύση του "Μπριτάνια" (ιδιοκτησίας της Τραπέζης Πειραιώς), όπως κατ' αποκλειστικότητα είχαμε γράψει πριν από καιρό.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέστησε σαφές προς όλους ότι άμεσος στόχος είναι η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου, και μόνο, ήτοι δίχως εμπορικούς χώρους και κλειστό, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. To ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους. Ο ηγέτης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ συμμερίζεται, όμως, την απαιτητή ανάγκη για στέγαση των Τμημάτων, που συναποτελούν τη "Μάνα ΑΕΚ". Το θέμα έφερε στο "τραπέζι" (της σύσκεψης στα Γραφεία της AEGEAN) ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, και μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο οποίος ρώτησε "τι θα γίνει με τα υπόλοιπα Τμήματα;".
Η απάντηση του "Τίγρη" ήταν καθοριστική και εντάσσεται στο αναγεννησιακό κλίμα, που έχει αναπτυχθεί στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο. "Υπάρχει στις σκέψεις μας. Στον χώρο του "Μπριτάνια". Προηγείται όμως η ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου". Πρόδηλο είναι ότι από την στιγμή, που στο μυαλό του Μελισσανίδη υφίσταται ως σκέψη αυτή η πιθανότητα, μόνο ευφορία δημιουργείται στις τάξεις των Τμημάτων, που στενάζουν και βιώνουν την "προσφυγιά", ως απότοκο της "εγκληματικής" κατεδάφισης και του "Γιώργος Μόσχος", μαζί με το "Νίκος Γκούμας".
Υπενθυμίζεται, ότι η κατασκευή κλειστού γηπέδου, πέρα από το προπονητήριο-μπαλόνι, αποτελεί μεγαλόπνοο σχέδιο των Κωνσταντίνου Κοτσάτου και Αλέξη Αλεξίου, οι οποίοι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Μελισσανίδη. Υπενθυμίζεται, ότι προσφάτως βασικός χορηγός της ΑΕΚ ανέλαβε η Τράπεζα Πειραιώς. Τι σημαίνει αυτό; ‘Ότι οι σχέσεις ΑΕΚ και Μιχάλη Σάλλα ενδεχομένως καθορίσουν τις εξελίξεις με τον χώρο της πρώην Κλωστοϋφαντουργίας, που καταλαμβάνει το οικοδομικό τετράγωνο πίσω από τις θύρες 5-7 του πρώην "Νίκος Γκούμας", αφού ο χώρος ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς.
Οι σκέψεις για αξιοποίηση του χώρου αυτού είναι παλαιότερες. Υπήρξε και η σκέψη για πεζογέφυρα, ώστε να ενώνεται το ποδοσφαιρικό γήπεδο με το κλειστό, αλλά αφενός ουδέποτε υλοποιήθηκε σοβαρά οποιαδήποτε προσπάθεια και έμεινε στα χαρτιά, αφετέρου έμπλεκε στο οικόπεδο και ο δήμος. Ο διάλογος Μελισσανίδη-Ανατολιωτάκη, ωστόσο, προδίδει ότι δημιουργούνται νέα δεδομένα. Η κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς» αποτελεί όνειρο εκατομμυρίων "Ενωσιτών" ανά την υφήλιο, πλην όμως δεκάδες αθλητές όλων των Τμημάτων, πολλά από τα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, αναζητούν "κιτρινόμαυρη" στέγη.

aek365.gr