ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ενθουσιασμός για τα διαρκείας

Από Δευτέρα (23/9) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τους ανέργους και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδα υπάρχει ευχαρίστηση για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπραξε το αυτονόητο. Να δώσει δηλαδή την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν την οικονομική άνεση να βοηθήσουν την Ένωση σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Η διάθεση των κανονικών εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε χθες (20/9) παρά την πίεση αρκετών οπαδών να δοθεί παράταση μέχρι το τέλος του μήνα. Ο κόσμος έδειξε μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι έψαχνε τρόπους ώστε να αγοράσει μια από τις «μαγικές» κάρτες που στο μέλλον θα του δώσει την ευκαιρία για μια θέση στο Ναό.

Ωστόσο, από χθες και μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα διαρκείας των ανέργων επικρατεί ικανοποίηση στον Κιτρινόμαυρο λαό, ο οποίος είχε κρίνει αρνητικά την κίνηση στην αρχή για το γεγονός ότι δεν υπήρξε διαφορετική αντιμετώπιση για εκείνους που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν διαρκείας λόγω κρίσης.

Από Δευτέρα (23/9) λοιπόν ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας των ανέργων τα οποία θα κοστίζουν 30 ευρώ, στις θύρες 3, 5, 13 και 35 και θα κρατήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας 30/9. Τα συγκεκριμένα διαρκείας αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, καθώς ήταν αρκετός ο κόσμος ο οποίος δεν είχε να διαθέσει χρήματα για τα κανονικά διαρκείας.

aek1924.gr