ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στέλνουν την ΑΕΚ με τους 20.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ, να παίξει σε γήπεδο 600 θέσεων

gipedo ifaistoyΑπίστευτο και όμως αληθινό. Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Την ώρα που η ΑΕΚ είχε χθες περισσότερους από 20.000 φιλάθλους στο Ολυμπιακό Στάδιο, κάποιοι ετοιμάζονται να την στείλουν να αγωνιστεί στο γήπεδο του Ηφαίστου, την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Α.Ο. Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου έλαβε χαρτί το πρωί στα γραφεία της, σύμφωνα με το οποίο καλείται το πρωί της Τρίτης να παραβρεθεί στο γήπεδο προκειμένου μαζί με την αστυνομία να συζητήσουν για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Το χαρτί ήρθε από την αστυνομική διεύθυνση , κάτι που σημαίνει ότι μοιάζει σχεδόν ειλημμένη η απόφαση να παίξει η Ένωση σε ένα γήπεδο 600 θέσεων που δεν πληροί τις προυποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα.

Μέχρι και οι άνθρωποι του Ηφαίστου είδαν με έκπληξη το χαρτί αυτό και καλούνται να συμμετάσχουν στην συζήτηση για τα μέτρα, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος. Είναι δεδομένο πάντως ότι και αύριο θα υπάρχουν αρκετές ενστάσεις για το κατά πόσο μπορεί να φιλοξενηθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ σε ένα τόσο μικρό γήπεδο.

Οι άνθρωποι του Α.Ο. Περιστερίου θα προσπαθήσουν να πείσουν την αστυνομία ότι θα είναι μεγάλο ρίσκο να αποφασίσουν να γίνει το ματς στο γήπεδο του Ηφαίστου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το χορτάρι του γηπέδου δεν είναι σε κατάσταση για να φιλοξενήσει ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Την ίδια ώρα η ΕΠΟ δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του Α.Ο. Περιστερίου, να γίνει το παιχνίδι σε μεγαλύτερο γήπεδο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ....enwsi.gr