ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Tζανόπουλος: «Τέλος της εβδομάδας οι όμιλοι»

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδα θα καταρτιστούν οι όμιλοι της Γ΄Εθνικής, ενώ η σέντρα του Πρωταθλήματος θα γίνει 21-22 Σεπτεμβρίου.
 
Ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος έκανε δηλώσεις για τον καταρτισμό των ομίλων. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για να δημιουργηθούν οι όμιλοι και τόνισε πως το τελικό πλάνο της Football League αναμένεται στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο a-sports.gr:

«Υπάρχει ένα πρόβλημα στον 5ο και στον 6ο όμιλο με τις ομάδες Κρήτης, Κυκλάδων και Αττικής. Γι’ αυτό το λόγο θα γίνει κλήρωση. Θα κληρωθούν οι τέσσερις ομάδες της Κρήτης στον έναν όμιλο, οι υπόλοιπες τέσσερις θα καταμεριστούν στον έτερο. Το ίδιο θα γίνει και για τις δύο ομάδες των Κυκλάδων και οι συγκεκριμένοι όμιλοι στη συνέχεια θα συμπληρωθούν επίσης με κλήρωση από τις ομάδες της Αττικής», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Τζανόπουλος και συνέχισε:

«Τα κριτήρια όπως έχουμε πει είναι γεωγραφικά. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και σε όποια Ένωση έχει πάνω από τέσσερις ομάδες. Ο καταρτισμός θα γίνει μόλις τα σωματεία κλείσουν τις όποιες εκκρεμότητες έχουν, είτε προς την ΕΠΟ, είτε προς τις οικείες Ενώσεις. Δηλαδή να φτάσει σε εμάς ένα χαρτί ότι δεν έχουν οφειλές. Αποστέλουμε ήδη σχετικά έγγραφα. Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα πρέπει να έχουμε τις απαντήσεις, καθώς στόχος μας είναι στο τέλος της να γίνει ο καταρτισμός των ομίλων».

Σε ότι αφορά την προκήρυξη του πρωταθλήματος, ο Μιχάλης Τζανόπουλος τόνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή από τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά.

«Το πρωτάθλημα όπως έχουμε πει θα ξεκινήσει 21-22 Σεπτεμβρίου και μετά τον καταρτισμό θα ακολουθήσει η προκήρυξη, η οποία δεν έχει διαφορές σε σχέση με αυτά που γνωρίζουν ήδη όλες οι ομάδες για τον αριθμό των ξένων και τις ηλικίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

aek-live.gr