ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Έτοιμος να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» και ο Ισπανός πασαδόρος Γκενς!

gensΗ ΑΕΚ της καρδιάς συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την ενίσχυση της για να προλάβει να συμμετάσχει στη επόμενη Α1 βόλεϊ Ανδρών.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με τον Αλέξη Αλεξίου και τους στενούς συνεργάτες του έχει συνεχείς επαφές και ετοιμάζει συμφωνητικά για να ολοκληρώσει το ρόστερ της Ένωσης.

Πριν λίγο σας αποκαλύψε το enwsi.gr τους τρεις αθλητές που υπέγραψαν και τους πέντε που θα… ακολουθήσουν. Μαζί με αυτούς τους οκτώ αθλητές τα «κιτρινόμαυρα» θα φορέσει ξανά και ο Ζόρντι Γκενς. Ο Ισπανός πασαδόρος είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ και απο το 2007 και εν συνεχεία έπαιξε και στον ΠΑΟ. Η εμπειρία του και η ποιότητα του αναμένεται να βοηθήσουν την ΑΕΚ να σταθεί στην Α1.

Ο Ζόρντι Γκενς γεννήθηκε στις 21/07/1978 στην Ταραγόνα της Ισπανίας. Έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται ως πασαδόρος. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μάλαγα, Τενερίφη ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Παϊκάν και Βάραμιν.

 Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, με την οποία έχει κατακτήσειτην πρώτη θέση στο προολυμπιακό τουρνουά του 2011, τη δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκο πρωτάθλημα την ίδια χρονιά. Ο 35χρονος πασαδόρος, έχει ιδιαίτερο δέσιμο με τη χώρα μας, καθώς εκτός του ότι έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ελληνικούς συλλόγους, είναι παντρεμένος με την πρώην διεθνή αθλήτρια του ΠΑΟ, Ελευθερία Χατζηνίκου.

enwsi.gr