ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Η ΑΕΚ επιστρέφει μετά από 10 χρόνια, στο σπίτι της…

Ιστορική μέρα, η σημερινή 9 Αυγούστου. 
Η Α.Ε.Κ επιστρέφει στα ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ που μεγαλούργησε για δεκαετίες. Η Α.Ε.Κ επιστρέφει και αυτό ΔΕΝ μπορεί να το αποτρέψει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ μπαίνει στην θέση του οδηγού, και γίνεται ο προπομπός της ΜΕΓΑΛΗΣ επιστροφής του ποδοσφαίρου της Α.Ε.Κ στην ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
Οριστικοποιήθηκε σήμερα η συμφωνία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, για την χρήση του προπονητικού της «ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ» από τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ, την νέα αγωνιστική περίοδο, με επίσημη ημέρα έναρξης την 26η Αυγούστου.
Αθλητές & ποδοσφαιριστές όλων των αναπτυξιακών ηλικιών από 4 έως 17 ετών, θα μπορούν πλέον να φορούν ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ξανά την τιμημένη φανέλα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ, και να αγωνίζονται στα ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ της Νέας Φιλαδέλφειας.
Η διοίκηση της Α.Ε.Κ και οι υπεύθυνοι του τμήματος Futsal, ευχαριστούν θερμά την Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, κα. Ε. Αποστολάκη, τον αντιδήμαρχο κ. Γ. Καρραβια, τον πρόεδρο άθλησης νέων Νέας Φιλαδέλφειας κ. Κουτσακη, και τον υπεύθυνο αθλητικού τμήματος κ. Ζετο Δ., για την άψογη συνεργασία τους, την δημιουργική και θετική σκέψη, στο αίτημα της Α.Ε.Κ για την χρήση του γηπέδου.
Η Α.Ε.Κ θα φροντίσει ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις που αφορούν θέματα ασφάλειας για την χρήση του γηπέδου, ώστε οι αθλητές της να αθλούνται, με απόλυτη ασφάλεια, κατά τις ώρες χρήσης του γηπέδου από την Α.Ε.Κ.
Προσδοκούμε και ευχόμαστε να έχουμε ΑΨΟΓΗ & ΑΓΑΣΤΗ συνεργασία με το έτερο συστεγαζόμενο σωματείο Α.Ο ΑΤΤΑΛΟΣ, σε όλη την διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.
ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ Α.Ε.Κ
Α.Ε.Κ & ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – 90 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ
A.E.K FUTSAL CLUB

aek-live.gr