ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Στην προπόνηση ο Μελισσανίδης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ – ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ  
 
Λίγο μετά τις 17:30 έκανε την εμφάνισή του στο ξενοδοχείο της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μισή ώρα αργότερα παρακολούθησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς μέρος της προπόνησης.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το enwsi.gr ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του δικεφάλου αποφάσισε να μεταβεί στα Χάνια με σκοπό να δει από κοντά την τελευταία προπόνηση, να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και το απόγευμα της Κυριακής να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο για να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Μελισσανίδης έφτασε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή και για περίπου μισή ώρα συζήτησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες στην ομάδα, αλλά και για την κουβέντα που έγινε με Λυμπερόπουλο και Δέλλα για τη μεταγραφική ενίσχυση της Ένωσης.

Με την έναρξη της προπόνησης, ο Μελισσανίδης βγήκε για λίγο από το ξενοδοχείο με σκοπό να δει για λίγα λεπτά την έναρξή της και στη συνέχεια επέστρεψε στο χώρο που ήταν και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας. Λίγο μετά τις 18:00 μαζί με τον Μπάγεβιτς πήγαν στο γήπεδο με σκοπό να δουν από κοντά το πρόγραμμα.

Αρχικά χαιρέτησε τον Βασίλη Δημητριάδη και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το μέρος του ο Τραϊανός Δέλλας (την ώρα που οι παίκτες έκαναν προθέρμανση), έχοντας μια συζήτηση σύντομης διάρκειας.

enwsi.gr