ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

«Το γήπεδο δεν θα μοιάζει με κανένα στον κόσμο»



Σε καθαρά ποδοσφαιρική υπόθεση μετατράπηκε η διαδικασία των υπογραφών για τη μεταβίβαση του 33% των μετοχών του ΟΠΑΠ από το ελληνικό Δημόσιο στην κοινοπραξία Emma Delta και η υπόθεση ξέφυγε όταν η κουβέντα... άναψε ανάμεσα στον ΑΕΚτζή εκπρόσωπο της κοινοπραξίας Δημήτρη Μελισσανίδη και τον φανατικό γαύρο (κατά δημόσια παραδοχή του στον Sentra) πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιο Σταυρίδη.


Ο τελευταίος μίλησε χθες το μεσημέρι εντελώς ελεύθερα και άνετα στον Sentra 103,3 αποφεύγοντας την «ξύλινη» τεχνοκρατική γλώσσα και δεν απέφυγε να πλέξει το εγκώμιο του Δημήτρη Μελισσανίδη ως προς την αγάπη του για την ΑΕΚ, αφού στάθηκε σε κάτι που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Ενώ όλα είχαν τελειώσει και το ενδιαφέρον των περισσότερων είχε να κάνει με τα αποσπάσματα των δηλώσεων από τις υπογραφές παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, που έπαιξαν στα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων των καναλιών, ο Μελισσανίδης, που ετοιμαζόταν να πάρει το δρόμο για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το ιδιωτικό του λίαρ τζετ προκειμένου να πετάξει με προορισμό τη Μασσαλία, το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να δει τις αθλητικές εφημερίδες!

«Ωραία όλα αυτά, αλλά καθίστε να δούμε τι γίνεται και στην ομάδα μου. Αφήστε με τώρα να διαβάσω για την ΑΕΚ και τα λέμε αργότερα. Να δούμε και πώς πάει η προετοιμασία» ήταν η ατάκα του Μελισσανίδη που... χάθηκε στις σελίδες των απεσταλμένων στα Χάνια του Πηλίου! «Είναι πραγματικά τυχερή η ΑΕΚ που έχει και πάλι στον τιμόνι της τον Μελισσανίδη. Είναι ξεκάθαρο το πόσο αγαπάει και το πόσο δίνεται σε αυτό που κάνει και σας το λέω εγώ που είμαι οπαδός του Ολυμπιακού.

 Ας μη γελιόμαστε, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς ισχυρό ανταγωνισμό και είναι δεδομένο ότι ο Μελισσανίδης θα δημιουργήσει συνθήκες ισχυρού ανταγωνισμού» δήλωσε χθες το μεσημέρι στον Sentra 103,3 o Στέλιος Σταυρίδης με πολύ χαλαρή διάθεση και αφού πρώτα διευκρίνισε ότι... «ο Θρύλος δεν παίζεται με τίποτα»!

Στέλιος Σταυρίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης κοντραρίστηκαν πολλές φορές στη διάρκεια της διαδρομής μέχρι τις υπογραφές της περασμένης Δευτέρας.

 «Ηρθαμε πολλές φορές σε αντιπαράθεση γιατί μου ζητούσε πράγματα τα οποία εκ των πραγμάτων εγώ εκ της θέσεώς μου δεν μπορούσα να κάνω. Ηρθαμε σε κόντρα, ανεβάσαμε τόνους, αλλά οι σχέσεις μας παρέμειναν σε καλό επίπεδο γιατί δεν είναι άνθρωπος που θα μείνει σε τέτοια πράγματα. Μου λέτε ότι ο Μελισσανίδης είναι δύσκολος άνθρωπος, αλλά εγώ δεν θα συμφωνήσω. Είναι απλώς ένας άνθρωπος που με ό,τι ασχοληθεί θα δώσει και την ψυχή και την καρδιά του. Παθιάζεται, γίνεται φορτικός, δεν πρόκειται να ηρεμήσει μέχρι να πετύχει τον σκοπό του.

Και εγώ σαν άνθρωπος της ελεύθερης αγοράς είναι κάτι που σε τελική ανάλυση μου αρέσει πολύ. Και γι' αυτό θεωρώ ότι από τη στιγμή που αποφάσισε να μπλέξει με την ΑΕΚ θα το πάει μέχρι τέλους μέχρι να υλοποιήσει όλα όσα έχει στο μυαλό του. Το κατάλαβα πολύ καλά αυτό» μας είπε ακόμα ο Στέλιος Σταυρίδης.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνεχίζει τις διακοπές του στη Νότια Γαλλία, χθες επικοινωνούσε με τα Χάνια του Πηλίου από τις Κάννες και ρωτούσε επίμονα για την εξέλιξη της προετοιμασίας. Ως προς τον ΟΠΑΠ το μόνο που τον ενδιέφερε και έλεγε στους συνεργάτες του ήταν «τι έχουν να πουν τώρα που βγήκαν τα ποσά συμμετοχής στην Emma Delta όλοι αυτοί που έλεγαν ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει βάλει λεφτά για τον ΟΠΑΠ;»...

Αυτό, πάντως, που έλεγε και στη διάρκεια της παραμονής του στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ είναι ότι ο στόχος της ΑΕΚ στη διάρκεια της παραμονής της στη Γ' Εθνική είναι η ανάδειξη τεσσάρων πέντε παικτών από τα πολλά πιτσιρίκια με τα οποία δουλεύει ο Τραϊανός Δέλλας, όσα δηλαδή καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Στη διάρκεια του πρωταθλήματος η προσπάθεια της ηγεσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο εντοπισμός ό,τι καλύτερου διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία προκειμένου να αποκτηθούν εν όψει της πολύ πιο δύσκολης προσπάθειας στη Football League. Και από εκεί και πέρα εκτιμά ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και με την προσθήκη ποιοτικών ξένων.

«Το μεγάλο μου όνειρο, όμως, παραμένει ένα και μόνο» εξομολογήθηκε για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Να φτιάξουμε ένα γήπεδο που δεν θα έχει καμία σχέση με κανένα άλλο στον κόσμο. Και δεν μιλώ από πλευράς προδιαγραφών. Μιλάω για ένα γήπεδο με το δικό του στίγμα που όποιος το βλέπει από φωτογραφία ή από την τηλεόραση θα καταλαβαίνει αμέσως ότι αυτό είναι το γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτό είναι το όνειρό μου» επανέλαβε ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επί... χάρτου αυτό το όνειρο το έχει φέρει πολύ πιο κοντά. Και ο ίδιος όμως γνωρίζει ότι μέχρι την πραγματοποίηση του ονείρου υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Γι' αυτό και κρατά χαμηλούς τόνους.

sentragoal.gr