ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ-Οι λεπτομέρειες του «χρυσού» ντιλ


Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ


Την... μπάνκα στον αέρα τίναξαν ΑΕΚ και Δημήτρης Μελισσανίδης με την τηλεοπτική συμφωνία που πέτυχαν με τη Nova. Οπως ανακοινώθηκε χθες με κάθε επισημότητα, η Ενωση και η πλατφόρμα της Nova συνεχίζουν μαζί για ακόμα έναν χρόνο. Συμφωνία που περιλαμβάνει την κάλυψη των εντός έδρας αναμετρήσεων της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αλλά και τις φιλικές αναμετρήσεις (τουλάχιστον κάποιες εξ αυτών, όσες κριθούν από τη Nova εμπορικές σε περίοδο που θα ξεκινά και η Super League).

Ο Μελισσανίδης χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση και πέτυχε να αποκομίσει για την ΑΕΚ ποσό που κατά πληροφορίες αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ! Για να φτάσει σε αυτή τη χρυσή συμφωνία η Ενωση χρειάστηκε να υπάρξει "πλειστηριασμός" ανάμεσα σε Nova και ΟΤΕ, που κονταροχτυπιόταν μέχρις εσχάτων για να κερδίσουν το "κιτρινόμαυρο" ναι. Ο Μελισσανίδης έκλεισε τη συμφωνία και ο Γιώργος Ρόκκας πήγε χθες το πρωί για να προχωρήσει το διαδικαστικό κομμάτι.

Μέσα από τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ερχόμενης περιόδου, η ΑΕΚ επιβεβαίωσε εκ νέου τη δυναμική της. Μια ομάδα που δεν χάνει τίποτε από τη λάμψη της και, αντίθετα, αρχίζει να μετατρέπεται ξανά σε μαγαζί γωνία. Ελκυστικό "προϊόν", που απευθύνεται σε μεγάλες εταιρείες και επιτυγχάνει συμφωνίες ανάλογες της ιστορίας και του κόσμου της. Σημαντική παράμετρος βέβαια στο θέμα και η παραμονή στο ΟΑΚΑ.

Η συμφωνία αφορά τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ που θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια, το τοπίο είναι ακόμα θολό. Βλέπετε, ενδέχεται να υπάρξει προσπάθεια για κεντρική συμφωνία όταν θα καταρτιστούν οι όμιλοι και θα ξεχωρίσει αυτός της Ενωσης. Δεν αποκλείεται, πάντως, να επιχειρηθεί ατομική συμφωνία με κάθε ομάδα που θα τεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ και σε αυτήν τη διαπραγμάτευση μπορεί να μπει κάθε τηλεοπτικός σταθμός.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης
 
ΧΟΡΗΓΙΑ ΦΑΝΕΛΑΣ

Το επόμενο μεγάλο ντιλ

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη δυναμική που της προσφέρει ο κόσμος της και το επόμενο μεγάλο ντιλ φαίνεται πως θα αφορά τη βασική χορηγία για τη φανέλα της ομάδας. Κατά κάποιες πληροφορίες οι «κιτρινόμαυροι» αξιώνουν από τις εταιρείες που συζητούν ποσό που θα υπερβεί το 1 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπήρξαν ήδη προχωρημένες επαφές με δύο εταιρείες, οι οποίες δεν έχουν οδηγήσει σε αποτέλεσμα.

ΝΟΜΙΚΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ

Η ΕΠΟ άνοιξε τον δρόμο

Μέχρι πρότινος υπήρχε ασάφεια αναφορικά με τις διεκδικήσεις πρώην ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ από την ομάδα. Η ένταξη της εταιρείας σε καθεστώς εκκαθάρισης και η διάλυσή της άφηνε εκτεθειμένους τους παίκτες. Νομικοί υποστήριζαν πως υπήρχε ζήτημα για τους αλλοδαπούς που θα προσέφευγαν στη FIFA. Ωστόσο, η απόφαση που εξέδωσε το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ πριν από λίγες ημέρες με την οποία δικαίωσε τον Μακεδονικό στην υπόθεση εναντίον του Τσίπεφ, δείχνει τον δρόμο για την ΑΕΚ.

 Το δικαστήριο ανέτρεψε την αρχική απόφαση της FIFA, που υποχρέωνε το σωματείο της Νέας Ευκαρπίας να κουβαλά τα χρέη του, ακόμα και μετά τη διάλυση της εταιρείας. Η ΕΠΟ θεωρεί πως δεν υπάρχει σύνδεση και δημιουργεί νομικό δεδικασμένο, πάνω στο οποίο μπορούν να βασιστούν οι «κιτρινόμαυροι» σε μελλοντικές διαμάχες με πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Χθες, πάντως, η ΑΕΚ έχασε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Βαλεντίνος Βλάχος, στον οποίο επιδικάστηκε ποσό 62.000 ευρώ.

ΝΕΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΔΑΜΙΔΗ - ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ

Ετοιμάζονται αγωγές κατά των πρώην προέδρων

Εγκλωβισμένοι δείχνουν οι πρώην παίκτες της ΑΕΚ από την ένταξη της ομάδας σε διαδικασία εκκαθάρισης. Γι' αυτό ετοιμάζουν με τους νομικούς τους αγωγές κατά των φυσικών προσώπων που υπέγραψαν τις συμφωνίες, δηλαδή τους Αδαμίδη και Δημητρέλο. Εξετάζεται σε νομικό επίπεδο, μάλιστα, ακόμα και το ενδεχόμενο να στραφούν κατά πρώην μετόχων, ώστε να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΟΚ

Στην ΑΕΚ στοχεύουν εδώ και καιρό στην πραγματοποίηση μιας σημαντικής φιλικής αναμέτρησης, που θα αποκτήσει και ρόλο παρουσίασης της ομάδας για τη σεζόν. Ολα δείχνουν πως αυτή θα γίνει με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου, όταν υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος. Το φιλικό θα είχε ανακοινωθεί ήδη εάν δεν υπήρχαν εκκρεμότητες με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Στην ΑΕΚ φιλοδοξούν να δώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα σε αυτό το παιχνίδι και περιμένουν πολύ κόσμο στο γήπεδο.

sentragoal.gr