ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Τρέχουν για το ρόστερ ενόψει Πηλίου

Τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας τρέχουν να καλύψουν οι άνθρωποι της Ένωσης προτού αποχωρήσει η ομάδα στις 11 Αυγούστου για το Πήλιο.

Το χθεσινό(04/8) πρώτο φιλικό της ΑΕΚ στα Σπάτα έδειξε μερικά δείγματα γραφής για το που χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση η ομάδα. Σαφώς και υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Ειδικότερα αφορούν 3 θέσεις με αυτή του στόπερ να είναι εδώ και καιρό η πλέον δεδομένη καθώς κι ακόμη δύο για την επιθετική γραμμή μ’ έναν καθαρό εξτρέμ και έναν μεσοεπιθετικό που θα έχει τη δυνατότητα να παίζει και στα άκρα.

Ουσιαστικά χθες η ομάδα δεν αγωνίστηκε με καθαρόαιμους ακραίους ελλείψει Ράμα που είναι τραυματίας. Μόνο ο Μούργκα πήρε χρόνο συμμετοχής καθώς αποτελεί επένδυση με προοπτική να παίξει στο βασικό σχήμα. Οι υπόλοιποι που επιστράτευσε ο Δέλλας ήταν πιτσιρικάδες οπότε φυσιολογικά δεν θα μπορούσαν να έχουν άμεσα την καλύτερη ανταπόκριση στα καθήκοντά τους γι’ αυτό και βάσει λογικής θα αναζητηθούν δύο ακόμη παίκτες για τα άκρα με τον έναν να καλύπτει και τη θέση του μεσοεπιθετικού.

Από κει πέρα η Ένωση αναζητά ένα ακόμη στόπερ που θα μπορεί να κουμαντάρει τις δύσκολες καταστάσεις όποτε κι αν προκύπτουν. Ο Σταθάκης έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο χθες και γενικά παρουσιάζει μια σταθερότητα που αρέσει στον Δέλλα ωστόσο χρειάζεται ένας ακόμη έμπειρος δίπλα του για να καθοδηγεί και τους υπόλοιπους. Τσούπρος, Ντούμπερετ και Τζανετόπουλος είναι ελπιδοφόροι αλλά τους λείπει ακόμη προφανώς η εμπειρία.

Στην ΑΕΚ είχαν σταντ μπάι την περίπτωση Τσιρίλο ωστόσο δεν προχώρησε κι αναζητούν λοιπόν περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά ενώ δεν είναι απίθανο να κοιτάξουν και στο εξωτερικό εφόσον προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Να σημειώσουμε δε πως οι κινήσεις Μελισσανίδη για ταλαντούχους παίκτες από την ελληνική αγορά όπως ο Μάνταλος που αποκτήθηκε ή και οι περιπτώσεις των Κουρμπέλη και Κοροβέση που ενδιαφέρουν την Ένωση έχουν ορίζοντα την επόμενη σεζόν και δεν αποκλείεται ανάλογα τα «κέφια» του μεγάλου αφεντικού να ξαναγίνουμε μάρτυρες μεταγραφών-βόμβας στο επόμενο διάστημα.

aek1924.gr