ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Παπαγεωργίου: «Επιστροφή στους τίτλους»

papageorgioyΗ Φένια Παπαγεωργίου έδωσε το «παρών» χθες στην πρώτη προπόνηση του βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά, όμως, από άλλο πόστο, με μεγαλύτερες ευθύνες. Η φέτινη σεζόν είναι ένα στοίχημα για την πρώην αθλήτρια, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να το κερδίζει. Η ίδια, μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ» εξέφρασε την αισιοδοξία της για την έκβαση της φετινής χρονιάς και έδειξε να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Φένιας Παπαγεωργίου στην «ΏΡΑ»:

«Η ομάδα έχει φτιαχτεί πολύ καλά αγωνιστικά. Αποκτήσαμε αθλήτριες έμπειρες που θα μας βοηθήσουν άμεσα αλλά και νεαρές με ταλέντο που πιστεύουμε πολύ. Θέλω να ευχηθώ σε όλες καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ” όλα.

 Να έχουμε μια καλή σεζόν από κάθε άποψη και να πετύχουμε τους στόχους μας. Να επιστρέψουμε στους τίτλους και μακάρι από εδώ και πέρα η ΑΕΚ να έχει μόνο ανοδική πορεία. Σε μεγάλο ποσοστό τα πράγματα έχουν κυλήσει όπως τα είχα στο μυαλό μου όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια. Θεωρώ πως η πορεία της ΑΕΚ θα φέρει κι άλλους ανθρώπους στο πλευρό μας που θα θελήσουν να μας στηρίξουν.

Να ευχηθώ και πάλι καλή χρονιά σε όλους και περιμένουμε και φέτος την στήριξη του κόσμου μας. Η παρουσία του είναι πάντα πολύ σημαντική και είμαι σίγουρη πως και φέτος θα έχουμε μια δυνατή έδρα».

enwsi.gr