ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΓΚΕΚΟ!


Ο Μηνάς Γκέκος επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στην ΑΕΚ. Ο 50χρονος παλαίμαχος άσος, που έκανε μεγάλη καριέρα ως πλέι μέικερ στην «Ένωση» (1980-1991 και 1994-1995), συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο Μηνάς Γκέκος έδωσε τα χέρια στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάμπη Καραμανλή, στην οποία έδωσε το «παρών» και ο εκπρόσωπος του Μπομπ Κοζώνη, Χρήστος Παπαδημητρίου. Ενδεικτική η παρουσία αυτή των προθέσεων του Ελληνοαμερικανού επενδυτή, ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την ΠΑΕ, αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει την ΚΑΕ.

Ο Μηνάς Γκέκος γίνεται ο 29ος προπονητής της ΑΕΚ στην ιστορία της στην Α1 (από το 1986 και μετά). Στο παρελθόν είχε δουλέψει ως βοηθός στο Μαρούσι και ως πρώτος προπονητής στον Έσπερο και τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ προ διετίας είχε εργαστεί στον Πανιώνιο. Ντεμπούτο θα κάνει στο καθοριστικό ματς του ερχόμενου Σαββάτου, με αντίπαλο τα Τρίκαλα εκτός έδρας, για τη 14η αγωνιστική της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Μηνάς Γκέκος, η "σημαία" της ΑΕΚ, είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ. Ο Έλληνας προπονητής έδωσε το παρών στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες της Ένωσης. Ο Μηνάς Γκέκος εργάστηκε στον Πανιώνιο, στον Απόλλωνα Πατρών, τον Έσπερο και το Μαρούσι, ενώ έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (1980-1991 και 1994-95). Ο τεχνικός, που ήταν ο συνεργάτης του Βλάντο Τζούροβιτς στην κιτρινόμαυρη τεχνική ηγεσία την περίοδο 1995-96, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μπάμπη Καραμανλή και αποδέχθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε».