ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΜΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ



Όχι απλώς στην αποστολή, αλλά πιθανώς και στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» να βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν οι δοκιμές του Ντούσαν Μπάγεβιτς στις τελευταίες προπονήσεις, βλέποντας τον Γαλλοαλγερινό φορ να είναι σε εξαιρετική κατάσταση παρά την απραξία σχεδόν πέντε μηνών. Ο Τζεμπούρ στο χθεσινό διπλό ήταν στην ίδια ομάδα με τους Μαντούκα, Σκόκο και Μπλάνκο, πράγμα που δείχνει πως ο προπονητής του τον υπολογίζει ακόμη και για τη βασική σύνθεση.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 έχοντας Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Καράμπελα και Αραούχο στην άμυνα και μπροστά τους Καφέ και Μάκο, ενώ Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο για να αποτελέσουν τη γραμμή κρούσης της «Ένωσης».

Το βέβαιο είναι πως ο Κρίστιαν Νέμεθ, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει μία φουλ προπόνηση, θα χάσει το προσεχές παιχνίδι, πιθανότατα και αυτό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ούγγρος φορ έχει παίξει σε μόλις 9 από τα 24 παιχνίδια από τη στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό της «Ένωσης», είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Νέων της χώρας του.