ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΖΑΝΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ!

Για μία ώρα οι παίκτες της ΑΕΚ έδωσαν χαρά σήμερα στα μικρά παιδιά. Όλη η ποδοσφαιρική ομάδα με επικεφαλής τον Βασίλη Δημητριάδη επισκέφτηκε το «Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής» στην Εκάλη, μοιράζοντας δώρα (είχαν πάρει ήδη ρουχισμό από την ΠΑΕ τις προηγούμενες ημέρες), αυτόγραφα, φωτογραφίες, μα κυρίως αγάπη και χαρά σε περίπου 50 παιδάκια ηλικίας από 6 έως 18 ετών.
Από τους παίκτες της Ενωσης μίλησε μόνο ο Νίκος Γεωργέας. Επιθυμία ήταν, και εξαιτίας της σημασίας της επίσκεψης, να μην γίνει αναφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όμως ο Γεωργέας με το γνωστό του χιούμορ και με την πίστη για το καλύτερο, έκανε μία αναφορά στο ματς της Κυριακής. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση που δέχθηκε, αν οι παίκτες προσπάθησαν να κάνουν τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που συνάντησαν στο Ζάννειο να αλλάξουν ομάδα και να γίνουν ΑΕΚτζηδες.
Η απάντηση του Γεωργέα ήταν απλά... αφοπλιστική και ξεκάθαρη: «Μόνο στους Ολυμπιακούς το είπαμε γιατί την Κυριακή θα αλλάξουν ομάδα οι... Παναθηναϊκοί», είπε ο αρχηγός της Ενωσης χαμογελώντας. Στην συνέχεια ο Μεσσήνιος αμυντικός συμπλήρωσε για την επίσκεψη της ΑΕΚ «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε ηθική υποχρέωση να βοηθάμε αυτά τα παιδιά όσο μπορούμε και όπως μπορούμε. Τους δώσαμε χαρά βλέποντας την ομάδα από κοντά. Είδαμε πολλούς ΑΕΚτζηδες, αλλά θα πρέπει να είναι περισσότεροι. Ηταν παιδάκια που υποστηρίζουν και άλλες ομάδες, αλλά το σημαντικό είναι να βλέπουν τους παίκτες από κοντά και αν θέλουν να ακολουθήσουν και αυτοί τον ίδιο δρόμο. Η υγεία και η ζωή είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Όλα τα άλλα έρχονται...»

πηγή: www.aek365.gr