ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΒΟΛΕΣ ΔΗΜΤΡΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ



Στα αποδυτήρια των διαιτητών βρέθηκε μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ ο Βασίλης Δημητριάδης, προκειμένου να μάθει από τον διαιτητή σε ποιον χρέωσε το πέναλτι που έδωσε εις βάρος της ΑΕΚ στο 68΄.

Ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης» διαμαρτυρήθηκε στον κ. Λαμπρόπουλο, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση.

«Υπάρχει παράβαση από τον Μάκο», ήταν η απάντηση του διαιτητή, με τον Β. Δημητριάδη να σχολιάζει: «Δεν υπάρχει τίποτα και σου λέω ότι θα εκτεθείς».

Αργότερα, ο γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» φέρεται να επέστρεψε στα αποδυτήρια των διαιτητών, ρωτώντας τον Λαμπρόπουλο:

«Πού είδες πέναλτι στον Μάκο;», για να πάρει την απάντηση… «Δεν έδωσα πέναλτι στον Μάκο, αλλά στον Μαϊστόροβιτς»!

Ο Β. Δημητριάδης αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος, φωνάζοντας: «Είναι δυνατόν να μην ξέρεις τι δίνεις και σε ποιον. Αλλάζεις γνώμη και εκτίθεσαι».

Χωρίς το βραβείο του ο Σκόκο

Εμφανώς εκνευρισμένος αποχώρησε και ο Νάτσο Σκόκο από το γήπεδο, λόγω του αποτελέσματος και του τρόπου που αυτό διαμορφώθηκε. Ο Αργεντινός άσος, μάλιστα, δεν έκανε κάποια δήλωση φεύγοντας, ενώ ξέχασε πάνω στα νεύρα του να πάρει και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής!

Άνθρωποι της ΑΕΚ έτρεξαν και τον πρόλαβαν, ενημερώνοντάς τον ότι έχει ψηφιστεί ως ο καλύτερος της αναμέτρησης. Ο Σκόκο τότε επέστρεψε, πήρε το βραβείο του και έφυγε χωρίς να δηλώσει κάτι.

Στο «στόχαστρο» η ΝΕΤ

Ένας πανό που ανέγραφε «Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση» αναρτήθηκε χθες στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ, με τα αρχικά των τριών λέξεων να σχηματίζουν το όνομα της ΝΕΤ! Οι φίλοι της ΑΕΚ έδειξαν με κάθε τρόπο την αντίδρασή τους για τη μετάδοση και το σχόλιο της αναμέτρησης εναντίον του Ολυμπιακού.