ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ..

Με γεμάτες τις τσέπες και με έξτρα κίνητρο το πριμ των 150.000 ευρώ -που θα καταβάλλουν από κοινού οι Πέτρος Παππάς και Σταύρος Αδαμίδης -για το οποίο τους ενημέρωσε κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής προπόνησης ο γενικός αρχηγός Βασίλης Δημητριάδης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθούν με ανανεωμένη ψυχολογία στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με την επιτυχημένη "συνταγή Καραϊσκάκη". Ζητώντας δηλαδή επιθετικό πνεύμα, ρήγματα από το άκρα και πρωτοβουλίες από τους Σκόκο και Τζεμπούρ που αποδεδειγμένα μπορούν να ανατρέψουν καταστάσεις και να επιβάλουν τον δικό τους νόμο σε τέτοιους αγώνες.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να υπάρχει αλληλοκάλυψη σε όλους τους χώρους και πίεση που θα ασκείται ψηλά, από τη στιγμή δηλαδή που θα ξεκινούν οι επιθέσεις του Παναθηναϊκού με αφετηρία τους κεντρικούς αμυντικούς των "πρασίνων".

Η ΑΕΚ λογικά θα παραταχθεί σε διάταξη "4-4-2" με τη βασική ενδεκάδα αν αποτελείται από τους Αραμπατζή, Αραούχο, Καράμπελα, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Γιάχιτς, Καφέ, Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ. Θέση διεκδικούν και οι Μάκος (αντί του Άλβες, οπότε σε θέση στόπερ θα περάσει ο Γιάχιτς), Γκερέιρο (αντί του Μαντούκα) και Χέρσι (επίσης αντί του Μαντούκα).

Οι 20 παίκτες ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΚ είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Γεωργέας, Αλβες, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Καφές, Γκερέιρο, Μάκος, Χέρσι, Σκόκο, Λαγός, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Παυλής, Μπλάνκο, Τζιμπούρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαχάγια, Ταχτσίδης (πληρώνει το μάρμαρο της αργοπορίας κατά 1 ώρα και 45 λεπτά στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας), Αλεξόπουλος, Αρτσε, Χουανφράν, Μανωλάς, Ρίκκα, Φροξυλιάς, Λούκατς, Κουτρομάνος και Ενσαλίβα.

Οι Γιαχάγια, Μανωλάς, Ρίκκα και Φροξυλιάς, θα ενσωματωθούν στη δεύτερη ομάδα για το αυριανό ματς με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.