ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ: ΜΕΝΩ ΩΣ ΤΕΛΟΣ


Η φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει τον Μπάγεβιτς να μετράει ώρες στον πάγκο της ΑΕ, ωστόσο ο Σερβοέλληνας τόνισε μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή πως θα μείνει μέχρι τέλους.

«Δεν σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Εγώ σκέφτομαι μόνο την ομάδα και την δουλειά μου. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό, αλλά δεν το σκέφτομαι. Εγώ θα μείνω και θα συνεχίσω να δουλεύω ως το τέλος», ήταν η ατάκα του Μπάγεβιτς σε σχετική ερώτηση.

«Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Προσπαθήσαμε πολύ να πάρουμε τους βαθμούς. Παίξαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε και τόσο καλοί, ειδικά στις προσπάθειες για να κάνουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε νίκη, αλλά στο τέλος να μπορούσαμε και να χάσουμε», ήταν η τοποθέτηση του Μπάγεβιτς για την εικόνα του αγώνα, ενώ στη συνέχεια τόνισε την δυσκολία που έχει η συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι αλήθεια ότι είμαστε μακριά από τα πλέι οφ. Είμαστε μακριά από την πεντάδα. Υπάρχουν πολλές ομάδες για αυτές τις θέσεις. Θα δούμε στην πορεία... Μετά τον Ολυμπιακό πίστεψα ότι θα έχουμε βοήθεια από αυτήν την νίκη. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όμως και τώρα πάλι σήμερα μας έβαλε πίσω στο ψυχολογικό θέμα»