ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!



Ένα ΑΕΚτζήδικο ORIGINAL πάρτι στήθηκε στο Holliday Inn Attica. Εκεί όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ. Περίπου 600 άτομα, με πρωτοβουλία της ΟRIGINAL βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο και για περίπου 10 λεπτά αποθέωσαν σαν... πρωταθλητές τους παίκτες της ΑΕΚ. Μόλις συγκεντρώθηκαν και όσοι έφυγαν από το Δωματιάκι, πρώτος βγήκε έξω ο Βασίλης Δημητρίαδης. Ζήτησε από τον κόσμο να κατέβει τα σκαλιά στην είσοδο του ξενοδοχείου, έγινε αποδεκτή η έκκλησή του και με την έξοδο των παικτών ξέσπασε πάρτι. Οι Μαϊστόροβιτς, Καφές, Μάκος, Γιάχιτς, Αραμπατζής, Λαγός, Χέρσι, Καράμπελας, Ζεράλντο, Γεωργέας, Ταχτσίδης, Mαντούκα και Γκέντσογλου βγήκαν στην είσοδο και είδαν 600 οπαδούς της ΑΕΚ να τους προτρέπουν, με συνθήματα, να νικήσουν τον Ολυμπιακό ενώ τους ζητούσαν να «παίξετε για τη φανέλα. Παίξτε και κερδίστε για μας. Κάντε μας ένα δώρο φέτος. Το θέλουμε πολύ». Οι παίκτες από την πλευρά τους έδειχναν ήρεμοι να απολαμβάνουν τις στιγμές. Χαμογελούσαν, ενώ κάποιοι Έλληνες ακολουθούσαν το ρυθμό των συνθημάτων που αφορούσαν την ΑΕΚ. Οι Αργεντινοί παίκτες της Ενωσης κάθισαν πιο πίσω από τους παραπάνω παίκτες, ενώ έπειτα βγήκαν στα παράθυρα των δωματίων τους και απόλαυσαν από ψηλά τον... χαμό που γινόταν κάτω. Έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο και γνώρισαν και εκείνοι την αποθέωση, με τους ίδιους να χαιρετούν τον κόσμο. Ενωτικές στιγμές πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι.

Ενωτική ήταν και η ομιλία του Δημήτρη Χατζηχρήστου προς τους παίκτες:

«Αυτά που θα σας πω τώρα να τα πείτε και στους άλλους παίκτες που δεν μιλούν Ελληνικά και κατέβηκαν. Αύριο παίζεται με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να ματώσετε τη φανέλα. Ξέρουμε είστε επαγγελματίες και καλά κάνατε. Εμείς εδώ ήρθαμε να σας πούμε ότι θέλουμε να μας κάνετε υπερήφανους. Να ματώσετε τη φανέλα. Μερικές φορές μας... γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια, αλλά τώρα θέλουμε να ματώσετε τη φανέλα. Ματώστε αυτή την ευλογημένη φανέλα και κάποια στιγμή κάντε μας υπερήφανους. Αυτό δεν είναι ούτε... Θανόπουλος ούτε κανένας. Αυτό που κάνουμε τώρα δεν έχει καμία σχέση με τη διοίκηση. Για τη φανέλα αυτή γίνονται όλα. Κάντε το σταυρό σας και παίξτε για μία φορά φέτος σαν ΑΕΚτζήδες».

Νωρίτερα στο Δωματιάκι βρέθηκαν περίπου 300 άτομα και από εκεί καθοδόν πήγαν στο Holliday Inn Attica στην Αττική οδό. Την συγκεκριμένη πρωτοβουλία οργάνωσε προσωπικά ο ίδιος ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Από την Παρασκευή το προετοίμαζε και μάλιστα κάλεσε ο ίδιος τηλεφωνικά τους περισσότερους που βρίσκονται τώρα στο Δωματιάκι, καθώς ως γνωστόν δεν υπήρξε επίσημο και δημόσιο κάλεσμα για συγκέντρωση. Περίπου στις 20.30 οι οπαδοί της ΑΕΚ θα είναι στο ξενοδοχείο και εκεί θα κόψουν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Πριν την αναχώρηση των οπαδών ο Δημήτρης Χατζηχρήστος εξήγησε σε όσους συγκεντρώθηκαν στο Δωματιάκι: «Όσοι θέλουν να έρθουν εκεί για να βρίσουν μέτοχους - αμέτοχους, Μπάγεβιτς, παίκτες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο να μην έρθουν. Ας πάρουν το λεωφορείο που περνά δίπλα να πάνε σπίτια τους. Εκεί Δεν πάμε για να βρίσουμε κανέναν. Εκεί πάμε για να πείσουμε τα παιδιά να παίξουν σαν άντρες αύριο στο παιχνίδι. Να παίξουν σαν ΑΕΚ. Όχι σαν κότες».

πηγή: www.aek365.gr