ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΕΝΟΨΕΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ!


Το τελευταίο διήμερο παρατηρήθηκε διαφορά απόψεων ανάμεσα στους μετόχους και στον εκλεκτό τους για να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου. Πώς έγινε αυτό τώρα, μόλις λίγα 24ωρα πριν τη Γ.Σ., είναι ένα από τα πολλά ανεξήγητα που συμβαίνουν στην ΑΕΚ. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρχαν διαφορές σε τέσσερα θέματα και όλο το σαββατοκύριακο μέτοχοι και Αδαμίδης είχαν συζητήσεις, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Με δεδομένη την έντονη επιθυμία του 36χρονου δικηγόρου να γίνει πρόεδρος αλλά και των μετόχων να τοποθετήσουν κάποιον σε αυτή τη θέση για να... ηρεμήσουν για λίγο αυτοί, θα υπάρξει συμφωνία και δε θα συμβούν τρομερά πράγματα τη Δευτέρα. Επειδή, όμως, μιλάμε για την ΑΕΚ, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τίποτα, πριν αρχίσει και ολοκληρωθεί αυτή η Γ.Σ.

Προς παραμονή Μπάγεβιτς
Ενα από τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι και το τι θα γίνει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Αδαμίδης δεν είναι υπέρ της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία, ο Κιντής επίσης, αλλά ορισμένοι μέτοχοι (όπως ο Παππάς) είναι και κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει το δικό τους. Ο Σέρβος τεχνικός, λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και το αν θα βγάλει ή όχι τη χρονιά θα φανεί προσεχώς και κυρίως από τα αποτελέσματα της ομάδας.