ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΓΑΥΡΟΣ-ΑΕΚ 1-2 (ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...)




Ο Νάτσο Σκόκο με δύο γκολ χάρισε στην ΑΕΚ την πρώτη της νίκη στο Καραϊσκάκη (2-1) μετά από 15 χρόνια (είχε κερδίσει στην Ριζούπολη)! Ο Καλόπουλος χρέωσε (κακώς) και ακύρωσε (επίσης κακώς) γκολ του Ολυμπιακού ενώ αρνήθηκε κόκκινες κάρτες σε Γιάχιτς και Καράμπελα.

Η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων, η ΑΕΚ χωρίς διοίκηση, η ΑΕΚ που βρίσκεται στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας, απέδειξε πως είναι ζωντάνη, πως παραμένει η μεγάλη ομάδα που ξέρουμε, αφού... άλωσε εύκολα το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" επικρατώντας του... θλιβερού Ολυμπιακού με 2-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι ήταν αδιαμφισβήτητα ο Νάτσο Σκόκο που πέτυχε τα 2 γκολ της Ένωση και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο (ιδιαιτέρως το δεύτερο), ενώ σε κάθε ευκαιρία έκανε άνω κάτω την άμυνα του Ολυμπιακού.

Εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους παίκτες της ΑΕΚ που μπήκαν παθιασμένα, δεν πτοήθηκαν με το γκολ του Α. Παπαδόπουλου, πέτυχαν την ανατροπή και μετά υπνώτισαν τους "ερυθρολεύκους" για ένα ολόκληρο ημιχρονο, παίζοντας έξυπνα και μεθοδικά. Θα μπορούσαν μάλιστα να είχαν πετύχει και μεγαλύτερο σκορ αλλά ας όψεται ο Νικοπολίδης. Ήταν ΑΕΚ από τα παλιά...