ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΣΑΙ...



Ο Αργεντινός μέσος είχε συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Νίκο Θανόπουλο, με τον εν δυνάμει και τον νυν πρόεδρο να λένε για μία ακόμα φορά πως δεν υπάρχει πιθανότητα παραχώρησής του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι σαφές πλέον, πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Αδαμίδης που ήταν από το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συζηήσεις με τον Νίκο Θανόπουλο δέχθηκε τον ποδοσφαιριστή και του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πωληθεί σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ο Αργεντινός πήγε μόνος του στην Γράμμου, χωρίς τους μάνατζέρ του αλλά όταν αποχώρησε (15.30) είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους με αποτέλεσμα αυτοί να βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ λίγο αργότερα. Παρ' ότι δεν είχαν κάποιο ραντεβού ο Σταύρος Αδαμίδης του δέχθηκε και τους τόνισε για ακόμα μία φορά πως Νάτσο Σκόκο δεν πωλείται.

Οι τόνοι ανέβηκαν σε κάποια στιγμή της συζήτησης, με τους μάνατζερ να εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θέλουν άμεση μεταγραφή του πελάτη τους, αλλά η στάση της ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρη: "Ο παίκτης δεν πωλείται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή". Με αυτή την κίνηση η ΠΑΕ θέλει να κλείσει οριστικά τον φάκελο Σκόκο, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Παρά τα όσα έγιναν σήμερα (Δευτέρα) η ΠΑΕ τονίζει πως δεν πρόκειται να αλλάξει η στάση προς τον ποδοσφαιριστή και τον άνθρωπο Νάτσο Σκόκο. Η ΑΕΚ συνεχίζει να στηρίζει τον καλύτερο της παίκτη και να εκτιμάει την ποδοσφαιρική του αξία.

Το ερώτημα βέβαια είναι ποια είναι η διάθεση και οι σκέψεις του Νάτσο Σκόκο. Ο Αρεγντινός χαίρει της εκτίμησης και τους σεβασμού του συλλόγου, αλλά ο ίδιος με τις κινήσεις των μάνατζέρ του αλλά και τις δικές του, δείχνει πως θέλει να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την καριέρα του. Το σίγουρο είναι πως η ΠΑΕ δεν πρόκειται να αλλάξει θέση ως προς την πώλησή του και θα προσπαθήσει να κερδίσει εκ νέου τον ποδοσφαιριστή.

Το πως θα το πετύχει αυτό είναι ένα ερώτημα καθώς οι λόγοι που θέλουν οι μάνατζερ του Σκόκο να τον πάρουν από την ομάδα είναι η μη τήρηση του πρότζεκτ που είχαν παρουσιάσει στον Αργεντινό. Προφανώς και χωρίς να γνωρίζουμε το ακριβές σχέδιο που είχε δοθεί στον "υδραυλικό" για το μέλλον της ΑΕΚ, αυτό θα περιελάμβανε την Ένωση στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, να κάνει πρωταθλητισμό, να παίζει στην Ευρώπη και να βελτιώνεται αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

sport24.gr