ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Στους τέσσερις η ΑΕΚΑΡΑ!

Τεράστια νίκη – πρόκριση σημείωσε η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚΑΡΑΣ που επικράτησε με 27-25 του Φίλιππου Βέροιας στην Πολιτεία και πάει στα ημιτελικά! Φανταστικό παιχνίδι με το Μπακαούκα να δίνει τη λύση στο φινάλε!
handball-aek
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι Μάγκες που συνεχίζουν απτόητοι παρά τα τεράστια εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν! Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στο Φίλιππο στην Πολιτεία και προκρίθηκε στην ημιτελικά φάση παρά το γεγονός πως είχε μόνο έναν τερματοφύλακα, έναν ξένο και εκτός τον Παναγιώτη Νικολαϊδη!

Το παιχνίδι από την αρχή προμήνυε πως θα ήταν θρίλερ. Ο Φίλιππος μπήκε πιο ζεστός στο γήπεδο και πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων (2-5) στο 9′, όταν και η ΑΕΚ αντέδρασε. Οι Μάγκες με ένα σερί 11-5 κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 13-10 και να κάνουν μεγάλο βήμα για τη νίκη, εκμεταλλευόμενοι όλες τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Στην επανάληψη είδαμε μία διαφήμιση του Χάντμπολ. Οι ομάδες εναλλάσονταν συνεχώς στο σκορ και η αναμέτρηση κρίθηκε στις τελευταίες επιθέσεις. Εκεί ο Μπακαούκας με ένα γκολ 15» πριν  τη λήξη έκανε το 26-25, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος και ο Τσαούσης με ένα γκολ από το ένα τέρμα στο άλλο έγραψε το τελικό σκορ!

Πολύ σπουδαία εμφάνιση από το Νίκο Τσιλιμπάρη για δεύτερο συνεχόμενο ματς, ενώ δεν γνωρίζουμε που θα φτάσει αυτή η ομάδα που αποδεικνύει πως δεν έχει όρια!

aek-live.gr