ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Με νίκη "πιάνει" τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ έχει έναν ακόμη λόγο να κερδίσει αύριο την Αναγέννηση καθώς θα ...σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας στους 2 την διαφορά από την κορυφή

 Η ομάδα χάντμπολ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο, το οποίο και θα δώσει αύριο. Σε περίπτωση νίκης επί της Αναγέννησης Βύρωνα η ΑΕΚ σκαρφαλώνει στην δεύτερη θέση και "πιάνει" τον ΠΑΟΚ με 23 βαθμούς. 

Κάτι  που δείχνει πως η ομάδα όχι απλά κάνει πρωταθλητισμό αλλά διεκδικεί στα ίσια και τον τίτλο. Ο πρωτοπόρος Διομήδης έχει 25 βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως με νίκη η ομάδα μειώνει στους μόλις δύο βαθμούς την διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.  
  
Η "Ένωση" έχει δώσει τρία σερί παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο και το βαρύ πρόγραμμα δεν ολοκληρώνεται εδώ. Αντίθετα τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε καθώς έχει μπροστά της τέσσερα ματς "φωτιά" τα οποία θα κρίνουν σε μεγάλο την πορεία της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ομάδα έχει μόλις δύο ημέρες να πάρει "ανάσες" και να ξεπεράσει την κούραση από τα τρία τελευταία παιχνίδια και να παρουσιαστεί έτοιμη στον αυριανό αγώνα με την Αναγέννηση Βύρωνα.

 Πρόκειται για το εξ' αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής το οποίο η ΟΧΕ όρισε για τις 28 Ιανουαρίου. Το παιχνίδι αυτό όμως αποτελεί μόνο την αρχή για την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη που έχει μπροστά της άλλα τρία κρίσιμα παιχνίδια. Συγκεκριμένα στις 31 Ιανουαρίου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη όπου κοντράρεται με την ΧΑΝΘ ενώ στις 4 Φεβρουαρίου υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Διομήδη για τα ημιτελικά. 

Ο μαραθώνιος για την ΑΕΚ ολοκληρώνεται προσωρινά με το δεύτερο σερί ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ τον οποίον και υποδέχεται επίσης στο γήπεδο της. Το ιδανικό για την "Ένωση" είναι να μπορέσει να πετύχει το απόλυτο και ειδικά να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου, το οποίο και αποτελεί τον μεγάλο της στόχο.

 Όπως αναφέραμε με νίκη αύριο η ομάδα φτάνει τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και όπως καταλαβαίνει κανείς το μεταξύ τους ντέρμπι θα αναδείξει την ομάδα που θα παραμείνει μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με την προϋπόθεση να έχουν φτάσει μέχρι εκεί χωρίς άλλες απώλειες. 

aekarena.gr