ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Αραβίδης: «Χαίρομαι το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ»


Τρίτη , 27 Ιανουαρίου 2015




SDNA
ΣτιςΓρήγορες
Ματσάρα το Λεβαδειακός-Απόλλων 1-4. Διαφήμιση του στοιχήματος.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΧΟΛΙΑ
26 Ιανουαρίου  2015 20:55 
Αραβίδης: «Χαίρομαι το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ»






Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ με 3-0 επί του Παναιγιάλειου στο ΟΑΚΑ, Χρήστος Αραβίδης, που σημείωσε χατ τρικ, μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι, για τον ίδιο, τον Γιάννη Ανέστη αλλά το ματς κόντρα στην Κέρκυρα για το Κύπελλο.

«Σήμερα ήμασταν τυχεροί που είχαμε τον Γιάννη γιατί είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Μας έβγαλε ασπροπρόσωπους στο ξεκίνημα του αγώνα με τις επεμβάσεις του και μπορέσαμε στη συνέχεια να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι», σημείωσε αρχικά ο Χρήστος Αραβίδης στον OTE TV και συνέχισε:

«Είναι επιβεβλημένο για μας να κερδίσουμε τους αντιπάλους μας και ομάδες σαν τον Παναιγιάλειο».

«Εγώ το έχω ξαναπεί. Θέλω και χαρά μου, είναι να βοηθάω την ομάδα. Τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι, χαίρομαι το ποδόσφαιρο που παίζουμε εδώ. Είμαστε σε μία άκρως επιθετική ομάδα που της αρέσει να παίζει με αυτοματισμούς και να πετυχαίνει πολλά γκολ», πρόσθεσε.

«Έχουμε πετύχει όλους αυτούς τους μήνες που δουλεύουμε μαζί να κοιτάμε πάντα μπροστά. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα και πάμε μόνο για τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε δύο μέρες για να ξεκουραστούμε  και να δούμε το παιχνίδι αυτό», είπε ακόμα, ενώ για τα γκολ που σημείωσε η ομάδα είπε:

«Χαιρομαι που μας βγήκε, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η δουλειά που γίνεται από όλα τα παιδιά. Δουλεύομαι πολύ σκληρά καθημερινά. Το 2 γκολ το δουλεύουμε αρκετά με τον κούτς, στο πρώτο δοκάρι αλλά νομίζω ότι και το 3ο ήταν ωραίο γύρισμα του Γροντή, ωραία ασίστ και ωραίο τελείωμα».

«Σε επαγγελματική κατηγορία είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει να πετυχαίνω χατ τρικ», είπε ακόμα ο Αραβίδης ενώ σχετικά με τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο σημείωσε:

«Είμαστε μια νέα ομάδα και μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον με τα παιχνίδια. Είμαστε μια ομάδα που βγάζει επιθέσεις πολλές και μπορούμε να έχουμε εναλλαγές θέσεων. Θεωρώ ότι όπου έχω μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι μπορώ να βοηθάω περισσότερο την ομάδα μου».

Ο άσος της ΑΕΚ παρέλαβε το τρόπαιο του MVP και ευχήθηκε η σεζόν να κλείσει με… ένα μεγαλύτερο.

Το χατ τρικ που πέτυχε του χάρισε δίκαια το βραβείο του MVP. Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, αλλά και γι’ αυτό που έρχεται, με την Κέρκυρα, για το Κύπελλο Ελλάδας και ευχήθηκε με νόημα να κρατήσει φέτος στα χέρια του μια… μεγαλύτερη κούπα.

«Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλες τις ομάδες και να αποδεικνύουμε ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία. Αν σήμερα δεν είχα σκοράρει εγώ τρεις φορές και είχε σκοράρει κάποιος άλλος συμπαίκτης μου θα ήμουν εξίσου χαρούμενος. Εύχομαι στο τέλος της χρονιά να είμαστε εδώ με μια μεγαλύτερη κούπα και να κάνουμε τον απολογισμό», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στο ματς με την Κέρκυρα, τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας το ματς με την Κέρκυρα. Πρέπει να γεμίσουμε μπαταρίες, είμαστε καλύτεροι από πολλές ομάδες της Super League. Καθρέφτης γι' αυτό είναι το γήπεδο και θα πρέπει να αποδεικνύουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε καλύτεροι».

sdna.gr