ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο λαός της ΑΕΚ μίλησε, η χούντα σας δεν θα περάσει!

Περισσότεροι από 3000 φίλαθλοι της ΑΕΚ έδωσαν το παρών στην ειρηνική πορεία για την κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο κόσμος της ομάδας φώναξε συνθήματα έξω από το Δημαρχείο, χωρίς να δημιουργηθεί η παραμικρή ένταση.

Περίπου 1,5 ώρα διήρκεσε η πορεία των φιλάθλων της Ένωσης, η οποία ξεκίνησε από τα Πατήσια και κατέληξε στο χώρο όπου στεγαζόταν η Σκεπαστή.

Κόσμος της ομάδας διαφόρων ηλικιών έδωσε το παρών, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. Αυτό άλλωστε ήταν και το νόημα της σημερινής πορείας, ο λαός της ΑΕΚ να… μιλήσει και να δείξει ότι είναι έτοιμος να ξεπεράσει όλες τις… χούντες.

Η πορεία αφού κατευθύνθηκε από τα Πατήσια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια πραγματοποίησε στάση μπροστά από το Δημαρχείο, το οποίο ήταν περιτριγυρισμένο από παντού με αστυνομικές δυνάμεις και κλούβες των ΜΑΤ, φωνάζοντας για περίπου 10 λεπτά συνθήματα κατά του Δημάρχου και υπέρ της Αγιάς Σοφιάς.

Χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια, οι φίλαθλοι συνέχισαν λίγο αργότερα προς το οικόπεδο που στεγαζόταν το Νίκος Γκούμας, καταλήγοντας μπροστά από τον απεργό πείνας, Βάκη, για τον οποίο και φώναξαν αρκετά συνθήματα.

aek1924.gr