ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Φυσιολογική ήττα και όλα για όλα με το Διομήδη

Απόλυτα φυσιολογική ήττα γνώρισαν οι Μάγκες της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη με 29-25 από τη ΧΑΝΘ. Εμφανώς κουρασμένη η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη που δεν είχε τέσσερις βασικούς παίκτες της.  Σε κακή μέρα οι περισσότεροι παίκτες που στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης με το Διομήδη.

 
cats
Δεν χρειάζονται δάκρυα για τους Μάγκες της ΑΕΚ. Η ομάδα πάλεψε απέναντι στη ΧΑΝΘ απέναντι στα τεράστια προβλήματά της, άντεξε ένα ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική. Με το Μπακαούκα ξανά σε ρόλο πλέι μέικερ η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια. Χωρίς να καταφέρει να πάρει διαφορά, ήταν κυρίαρχη στο γήπεδο αλλά η ΧΑΝΘ κατάφερε να επιστρέψει με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να ολοκληρωθεί με ισοπαλία.

Η ΧΑΝΘ μπήκε πολύ καλύτερα στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ψυχολογική κόπωση των Ενωσιτών αλλά και την ατυχία (δύο χαμένα πέναλτι από Μπακαούκα στο δοκάρι) και πήραν κεφάλι στο σκορ. Η διαφορά ανέβηκε για πρώτη φορά στα τέσσερα γκολ (20-16) στα μισά του πρώτου μέρους και κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Την Τετάρτη περιμένουμε να δούμε αν οι Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Δημοσθένους, Πλεχ θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με το Διομήδη όπου χαρακτηρίζεται σαν… ματς της χρονιάς!

aek-live.gr