ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ιβάν-οβα η τρομερή!

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε εύκολα του Ανατόλια στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας με 3-0 σετ για την 13η αγωνιστική. Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα που καθάρισε με τα σερβίς της τα δύο πρώτα σετ.

 

ÁÅÊ - ÁÍÁÔÏËÉÁ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)
Μόνο στο πρώτο σετ δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ απέναντι στο Ανατόλια. Οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πήραν προβάδισμα με 2-6, ενώ ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου σετ. Τα σερβίς όμως της Ιβάνοβα έκαναν το 12-16, 21-16 και ανέτρεψαν το ματς. Το Ανατόλια δεν τα παράτησε και στο τελικό θρίλερ η ΑΕΚ επικράτησε με 25-23.

Αφού πήρε το πρώτο σετ η ομάδα δεν μπορούσε να απειληθεί στα υπόλοιπα. Με όπλο τα εκπληκτικά σερβίς από την Ιβάνοβα κυρίως και δευτερευόντως από Κατσαντώνη, Φάκη κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου που σε κανένα σημείο του δεύτερου σετ δεν σήκωσε κεφάλι με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 25-18.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο τρίτο σετ, όπου η ΑΕΚ ήταν σοβαρή στα κρίσιμα σημεία, ήταν σταθερά μπροστά και επικράτησε 25-20.

Γεμάτο ήταν το κλειστό της ΦΕΑ με πολύ όμορφη ατμόσφαιρα από 300 Ενωσίτες. Η ΑΕΚ παραμένει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διατηρεί την απόσταση της από τον ΑΟ Θήρας.

Σετ: 25-23, 25-18, 25-20

aeklive.gr