ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ελπίδα για το ΤΑΠ

  • Συνεχείς συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί λύση για την βιωσιμότητα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ

    Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για το μέλλον της ανδρικής ομάδας βόλεϊ καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως η "Ένωση" δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. 

    Για αυτό το λόγο και τις τελευταίες ημέρες γίνονται συνεχείς συζητήσεις και "ζυμώσεις" από υψηλά διοικητικά πρόσωπα της Ερασιτεχνικής έτσι ώστε να βρεθεί μια λύση όχι μόνο για να βγει η φετινή σεζόν αλλά και για την επόμενη ημέρα του ΤΑΠ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει αισιοδοξία πως αυτή την φορά θα βρεθεί μια οριστική λύση που θα επιτρέψει στο τμήμα, το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από την αρχή της φετινής σεζόν, να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.

     Όλοι στις τάξεις του "Δικεφάλου" βρίσκονται σε αναμονή και ελπίζουν πως αυτή την φορά οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Στην ΑΕΚ περιμένουν πως το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα υπάρχουν νεότερα και θα μάθουν ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις τύχες του τμήματος. Ο αρχηγός του ΤΑΠ, Ανδρέας Ανδρεάδης έδωσε το Σάββατο το παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ, δείχνοντας πως παρά τις δυσκολίες το τμήμα παραμένει κοντά στην οικογένεια της ΑΕΚ. 

     Προβλήματα με Γλυφάδα

    Λόγω της διεξαγωγής του Λιγκ Καπ η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα με το κλειστό της Γλυφάδας καθώς δεν διαθέτει ώρες για προπόνηση. Τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις πραγματοποιούνται μόνο πρωί δύο ώρες και στις τάξεις της ΑΕΚ βρίσκονται σε συζητήσεις για να βρεθεί έστω και προσωρινά ένα άλλο γυμναστήριο και να συνεχίσει η ομάδα την προετοιμασία της. 

    Η "Ένωση" αντιμετωπίζει στις 11 Φεβρουαρίου τον Ολυμπιακό στη Γλυφάδα και ο προπονητής, Πλάμεν Χριστόφ ελπίζει πως μέχρι τότε θα μπορέσει τουλάχιστον για μια εβδομάδα να πραγματοποιήσει εντατικές προπονήσεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες ελπίζουν πως θα έχουν βρει απογευματινές ώρες σε κάποιο γυμναστήριο. Ο προπονητής προσπαθεί κάτω και από αυτές τις συνθήκες να δουλέψει όσο γίνεται με τους παίκτες του και κυρίως να κρατήσει την ομάδα δεμένη.
    Ελπίδα για το ΤΑΠ