ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Δεν χάνει με τίποτα

Με ...κεκτημένη ταχύτητα συνεχίζει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που πήρε μια ακόμη δύσκολη νίκη και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας

Η "Ένωση" επικράτησε με 26-25 του Κιλκίς στο κλειστό της Πολιτείας, έχοντας να ξεπεράσει εκτός από την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ο Γιάννης Αρβανίτης δεν είχε στη διάθεση του τον Αλμίρ Μπαλάς που αισθάνθηκε πόνους στη μέση στην τελευταία προπόνηση ενώ στα τελευταία 15 λεπτά η ομάδα αγωνίστηκε και χωρίς τον Φάνη Τσαούση ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στην γάμπα.

 Εξαιρετική εμφάνιση σε ένα ακόμη παιχνίδι από τον Χριστόφορ Μπακαούκα, ο οποίος πέτυχε 11 γκολ και οδήγησε την ομάδα επιθετικά. Συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις οι δύο νεαροί Κατσίκης και Χρήστος Παπαδόπουλος που εξελίσσονται σε ευχάριστη έκπληξη για την "Ένωση" στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης αγωνίστηκε για λίγο, καθώς ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. 

Η ΑΕΚ ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι χωρίς να μπορεί να βρει εύκολα τους διαδρόμους για να διασπάσει την άμυνα του Κιλκίς. Οι "φιλοξενούμενοι" βρέθηκαν να προηγούνται με 3-5 και η ομάδα αντέδρασε με τα δύο γκολ του Μπακαούκα μειώνοντας αρχικά σε 4-6 ενώ κατάφερε να αλλάξει γρήγορα την εικόνα και να ισοφαρίσει σε 8-8 ενώ το ημίχρονο την βρήκε μπροστά με 14-12. 

 Διατήρησε το προβάδισμα της 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε με το δυναμικό της ξεκίνημα να πάρει γρήγορα προβάδισμα με τέσσερα γκολ (18-14). Το Κιλκίς όμως κατάφερε να "ψαλιδίσει" σιγά -σιγά την διαφορά και να μειώσει και πάλι στα δύο γκολ με 20-18 και 24-22 αντίστοιχα. Η έξοδος του Τσαούση στα τελευταία λεπτά επηρέασε την ομάδα ενώ σε συνδυασμό με τα λανθασμένα διαιτητικά λάθη, το παιχνίδι εξελίχτηκε σε ντέρμπι. Το Κιλκίς μείωσε στο γκολ με 26-25 αλλά η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της και να πανηγυρίσει μια ακόμη νίκη. Στο 59' ο Δημοσθένους αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ωστόσο ευτυχώς δεν κρατήθηκε το δελτίο του. 

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-5, 5-6, 8-8, 12-11, 14-12 (Ημιχ)16-13, 18-15, 20-18, 22-19, 24-22, 26-25
ΑΕΚ: Τσιλιμπάρης, Φίλιππας, Μπακαούκας 11, Γεωργιάδης 3, Δημοσθένους 1, Νικολαϊδης, Κολιούλης, Μπαλάς, Τσαούσης 2, Κατσίκης 5, Παπαδόπουλος Χ 4, Ξηρός, Παπαδόπουλος Γ, Χατζηκωνσταντίνου

aekarena.gr