ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

"Μίλησε" ο Αλβανός

Με πέναλτι του Αλβανού στην εκπνοή του αγώνα η ΑΕΚ επικράτησε με 28-29 του Κιλκίς για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η "Ένωση" μετέτρεψε σε ντέρμπι ένα δικό της παιχνίδι αλλά στο τέλος το καθαρό μυαλό και η εμπειρία του Αλέξη Αλβανού της έδωσαν τη νίκη και τους δυο βαθμούς που την διατήρησαν με διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας. Με εκτέλεση πέναλτι του διεθνή άσου στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα, η ΑΕΚ πήρε μια πολύτιμη νίκη και συνεχίζει την αήττητη πορεία της τη φετινή σεζόν.

 Πάντως παρότι η ομάδα πήρε τους δύο βαθμούς μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες δεν ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένοι για την εξέλιξη της αναμέτρησης και το γεγονός πως επέτρεψαν στο Κιλκίς να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τον αγώνα. Ο Δημήτρης Λαζόπουλος επικοινώνησε μαζί τους μετά το ματς και τους εμψύχωσε, γεγονός που τους έκανε να αισθανθούν καλύτερα.

Εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο με τον Σάββα Καρυπίδη να σκοράρει ασταμάτητα. Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν από την αρχή το προβάδισμα και κατάφεραν σταδιακά να διευρύνουν την διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η "Ένωση" συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και προηγήθηκε με 6-14 ενώ στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 14-20. Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα μετά το τέταρτο δεκάλεπτο. Ο τερματοφύλακας του Κιλκίς κατέβασε τα ...ρολά ενώ το άγχος είχε ως αποτέλεσμα οι "κιτρινόμαυροι" να μην οκοκληρώνουν εύστοχα τις επιθέσεις.

 Αυτό έδωσε θάρρος στους γηπεδούχους που με την βοήθεια και της τύχης "ψαλίδισαν" την διαφορά στο σκορ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 23-23. Μετά από ώρα η ΑΕΚ σκόραρε για το 24-23 ωστόσο από εκείνο το σημείο το παιχνίδι εξελίχτηκε σε ντέρμπι. Το Κιλκίς είδε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δόθηκε. Κατάφερε να προηγηθεί σε 26-25 ενώ ισοφάρισε σε 28-28. Ο Γιάννης Αρβανίτης πήρε τάιμ άουτ στα τελευταία είκοσι δευτερόλεπτα και στην επαναφορά ο Αλβανός με πέναλτι πέτυχε το νικητήριο γκολ για να διαμορφώσει το τελικό 28-29.

Τα δεκάλεπτα: 3-6, 6-14, 14-20 (ημιχρονο), 18-23, 24-25, 28-29

ΚΙΛΚΙΣ: Παρασκευαϊδης, Τζιόκας 1, Κυπραίος 4, Δούγιας, Γιαβασίδης, Δεληγιάννης 11, Δημάκης 4, Τοκατζόγλου, Παπαδόπουλος Π, Παπαδόπουλος Θ, Μέγκας 2, Σαλαβασίδης, Γρηγοριάδης 6, Κοβλακάς, Τριανταφύλλου, Χαλκίδης

ΑΕΚ: Καφφάτος, Τσιλιμπάρης, Ράκσεβιτς 1, Γεωργιάδης 7, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς 1, Νικολαϊδης 1, Συγγάρης, Σανίκης 2, Αλβανός 5, Καρυπίδης 10, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου 2, Παπαδόπουλος. Πέναλτι 1/1-3/5

aek-arena.gr