ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Πάει κι” ο Φίλιππος!

Η ΑΕΚ πήρε την νίκη με 30-24 επί του Φίλιππου Βέροιας με αποδίδοντας καλό χάντμπολ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος. 
DSCF3474
Α” ημίχρονο 
Η ΑΕΚ δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση κάνοντας αβίαστα λάθη και επέτρεψε στον Φίλιππο πάρε κεφάλι στο σκορ προηγούμενος μάλιστα κατά διαστήματα με 5 γκολ. Η Ένωση από την άλλη ανέβασε στροφές στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μπακαούκα να σημειώνει 3 γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να μειώνει 14-15.
Β” ημίχρονο 
Η Ένωση άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο στο 2ο ημίχρονο με τον Αλέξη Αλβανό να κάνει καλό παιχνίδι και να παίρνει την ομάδα από το χέρι. Οι κιτρινόμαυροι πήραν κεφάλι στο σκορ με 20-17 δείχνοντας ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν μια μικρή παρένθεση. Ο Δημήτρης Καφφάτος αντικατέστησε τον Τσακνή και πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις. Ο Δικέφαλος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάντα μπροστά στο σκορ και ανεβάζοντας συνεχώς τον ρυθμό του πήρε την νίκη. Από την άλλη ο Φίλιππος δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο προβάλει αντίσταση.
Οι διακριθέντες: 
Ο Αλέξης Αλβανός έκανε τρομερό παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο σημειώνοντας αρκετά γκολ. Ο Δημήτρης Καφφάτος έκανε επίσης καλή εμφάνιση αντικαταστώντας τον Τσακνή, Ο έμπειρος κίπερ της ΑΕΚ όποτε χρειάστηκε έδειξε την κλάση του.
aek-live.gr