ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ...Ιδού η... 11άδα της νέας ΑΕΚ (pics)

Ούτε ένα ούτε δυο ούτε τρία, αλλά συνολικά δέκα κομμάτια από το «παζλ» του ρόστερ για την επόμενη σεζόν έχει συμπληρώσει η ΑΕΚ και το SentraGoal σας παρουσιάζει το πού θα παίζουν οι «νέοι κιτρινόμαυροι»
Ιδού η... 11άδα της νέας ΑΕΚ (pics)






Σας παραθέτουμε, επίσης, το τι έχουν πετύχει οι νεοαποκτηθέντες άσοι της «Ενωσης» τη φετινή σεζόν και τι περιμένουν στην ΑΕΚ απ' αυτούς
.
ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ

Αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ της νέας εποχής. Θεωρήθηκε νίκη Μελισσανίδη έναντι του Ολυμπιακού με δεδομένο πως εκείνη την περίοδο που αποκτήθηκε, φερόταν να συνιστά στόχο και των «ερυθρόλευκων». Εν τέλει κατέληξε στην ΑΕΚ, όπου θα ΄χει ρόλο του «μαέστρου» στη μεσαία γραμμή. Είναι δημιουργικός χαφ και φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με δεδομένο πως μετρά ήδη 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έχει σημειώσει 5 γκολ, ενώ έχει συμμετοχές με την Ξάνθη τόσο και στο Κύπελλο όσο και στην Ευρώπη. Έχει 2 συμμετοχές και 2 γκολ στο Κύπελλο, ενώ μετρά και 4 συμμετοχές στο φετινό Europa League.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ

Ερχεται στην ΑΕΚ για να είναι ο ένας εκ των δυο βασικών μπακ της ομάδας. Παρότι οδεύει στα 23, θεωρείται αρκετά έμπειρος, αν αναλογιστεί κανείς πως έχει τρεις γεμάρες σεζόν στη Superleague.
Φέτος διανύει καλή σεζόν με 28 συμμετοχές σε δυο γκολ με την «Ενωση» να δείχνει ξεκάθαρα πως ποντάρει πάνω του από το γεγονός ότι δαπάνησε σχεδόν 200.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ζόριτς βγάζει μάτια στο Μαυροβούνιο!
Ο Ζόριτς βγάζει μάτια στο Μαυροβούνιο!
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Φέτος είναι η χρονιά του… Ο Γιώργος Σαρρής κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Εργοτέλη μετρώντας 24 συμμετοχές και καταφθάνει στην ΑΕΚ με τις συστάσεις του «σκληροτράχηλου» σέντερ μπακ. Προσέξτε, όχι του «βρώμικου».

Ο 24χρονος άσος έχει σταθερή παρουσία φέτος στον Εργοτέλη. Και το κυριότερο φαίνεται να ΄χει «ψηθεί» πολύ που θα κάνει το άλμα σε μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ

Είναι ο επιθετικός-«πασπαρτού»… Μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Είτε στην κορυφή είτε στις πτέρυγες και τη φετινή σεζόν απέδειξε πως δεν έχει «τελειώσει».
Μία ομάδα μόνος του είναι ο Αραβίδης!
Μία ομάδα μόνος του είναι ο Αραβίδης!
 
Ο «Άραβας» συνιστά τον λόγο που ο Πανιώνιος ακόμα ζει αγωνιστικά και διατηρεί ανέπαφες τις ελπίδες του για παραμονή. Δεν είναι δα και λίγο σε 24 ματς πρωταθλήματος να ΄χει σκοράρει 8 φορές και να `χει χαρίσει πολύτιμα τρίποντα στην ομάδα του. Αφήστε δε που έχει σερβίρει και άλλα δυο γκολ. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρά συνολικά 8 γκολ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Πιθανότατα έρχεται για βασικός για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ… Και το λέμε αυτό, διότι τόσο ο Καραγκιολίδης όσο και ο Βούρας δεν έχουν πείσει… Τουλάχιστον αυτό φαίνεται.
Ο Ανέστης έχει κάνει εκπληκτικό ξεπέταγμα τη φετινή σεζόν και ο Νίκος Λυμπερόπουλος τον πιστεύει πολύ και γι' αυτό εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο 23χρονος τερματοφύλακας φέρεται να ΄χει συμφωνήσει, αλλά στον Πανιώνιο είναι γεγονός πως δέχεται πολύ μεγάλο πόλεμο.
Ο Ντούνης κάνει σούπερ χρονιά στον Πανιώνιο
Ο Ντούνης κάνει σούπερ χρονιά στον Πανιώνιο
 
ΑΜΠΛΑΓΙΕ ΦΑΓΙΕ

Στην ΑΕΚ θεωρούν, εκτιμούν ή όπως θέλετε πείτε το πως έχουν πιάσει «λαβράκι». Πιστεύουν πως έχουν βρει έναν αμυντικό χαφ για πολλά χρόνια που δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να αποφέρει και οικονομικά οφέλη.

Ο Φαγιέ βρίσκεται μόλις δύο χρόνια στην Ελλάδα, αλλά έχει γεμάτες σεζόν στην Καλλιθέα και ειδικά φέτος η χρονιά του είναι εξαιρετική, όπου έχει 22 συμμετοχές και τρία γκολ. Εκείνο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος άλλαξε πλήρως την εξωτερική του εικόνα μέσα σε λίγους μήνες. Πήρε τα κιλά που χρειαζόταν και γυμνάστηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος στα δύσκολα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως σέντερ μπακ όσο και ως μπακ, ενώ σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις, αν χρειαστεί μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και ως αμυντικός χαφ.
Επιστρέφει για ενδεκαδάτος ο Κοντοές!
Επιστρέφει για ενδεκαδάτος ο Κοντοές!
 
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κάνει φέρτος μία πολύ καλή χρονιά, όπου μετρά 29 συμμετοχές και ένα γκολ. Δείχνει αυτοπεποίθηση και αυτό συνιστά γεγονός, μιας και πέρσι είχε έναν τραυματισμό που τον είχε επηρεάσει ψυχολογικά. Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ σ' αυτόν.

ΝΤΑΡΚΟ ΖΟΡΙΤΣ

Ως Ελληνες δεν τον ξέραμε… Μόλις, όμως, έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η αναζήτηση στοιχείων για την ταυτότητα του έκανε τους φίλους της ομάδας να ενθουσιαστούν.
Μόλις σε ηλικία 19 ετών κατέκτησε τον τίλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στο Μαυροβούνιο.

 Ο άσος της Γιουβέντους και συμπατριώτης του, Μίρκο Βούτσινιτς και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Σαβίσεβιτς τον έχουν εκθειάσει και στην ΑΕΚ εκτιμούν πως έχουν πιάσει το «ΛΟΤΤΟ». Φέτος τα έχει πάει περίφημα, έχοντας ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των γκολ που έχει πετύχει. Πέρυσι πέτυχε 6 γκολ σε 27 παιχνίδια μόνο στο πρωτάθλημα, φέτος όμως έχει πετύχει 7 γκολ σε 16 παιχνίδια! Το μέλλον είναι δικό του.

«Τρελή» χρονιά κάνει ο Ανέστης!
«Τρελή» χρονιά κάνει ο Ανέστης!
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΕΣ

Επιστρέφει στην ΑΕΚ για να αναλάβει το ρόλο του βασικού δεξιού μπακ. Μπορεί, βέβαια, να προσφέρει και σ' άλλες θέσεις. Να παίξει και αριστερά, αλλά και ως στόπερ.
Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 26 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και συνιστά μία αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν των Αρκάδων.

ΜΑΡΚΟΣ ΝΤΟΥΝΗΣ

Ερχεται στην ΑΕΚ κυρίως για το αριστερό «φτερό», αλλά στην πορεία του στον Πανιώνιο έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά δεξιά.
Διακρίνεται για τις κάθετες κινήσεις μέσα στο γήπεδο και δεν είναι λίγες οι φορές που «βγαίνει» ως κρυφός κυνηγός. Ο Ντούνης στα 22 του χρόνια μπορεί να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ. Και αυτός είναι ο παίκτης που πιστεύει ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Σε 24 συμμετοχές στη φετινή Superleague o Ντούνης έχει 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ από το 2011 που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των «κυανέρυθρων» έχει σημειώσει 6 τέρματα σε 47 εμφανίσεις.

sentragoal.gr