ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η επέμβαση του Ιβάν επηρεάζει αυτή του Άλεξ

Την επέμβαση που ήταν προγραμματισμένη να κάνει ο Άλεξ Ντακόλ για να αντιμετωπίσει το χρόνιο πρόβλημα στον ώμο επηρεάζει άμεσα η απουσία του Ιβάν Μπρέσεβιτς, με τις λύσεις και τα περιθώριο για την κορυφή της επίθεσης να στενεύουν.
Όπως είχατε διαβάσει στο ΑΕΚ1924.gr, ο Άλεξ Ντακόλ, αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με τον ώμο του και πριν προκύψει το πρόβλημα του Ιβαν Μπρέσεβιτς, στην ΑΕΚ είχαν προγραμματίσει το χειρουργική του επέμβαση.
Η αρχική σκέψη ήταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός να υποβληθεί σε αυτήν 3-4 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, ωστόσο όμως το πρόβλημα που προκύπτει με την απουσία του Μπρέσεβιτς στην επιθετική γραμμή , ενδέχεται να καθυστερήσει την χειρουργική του επέμβαση. Σε αυτή την περίπτωση, η επέμβαση θα γίνει με τη λήξη του πρωταθλήματος.
Η μόνη περίπτωση να δεί τώρα την πόρτα του χειρουργείου ο βραζιλιάνος είναι αν το τεχνικό επιτελείο αποφασίσει να προχωρήσει με τον Βασίλη Τσεβά ή ακόμα και το Λάμπρο Θαναηλάκη με το σκεπτικό πως η άνοδος έχει πλέον οριστικοποιηθεί.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ένα δίλημμα γιατί το σωστό είναι να μπει νωρίτερα χειρουργείο ο Ντακόλ προκειμένου να επιστρέψει και γρηγορότερα.Η επέμβαση του Ιβάν επηρεάζει αυτή του Άλεξ

aek1924.gr