ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Το… μπαλάκι στους πρώην μετόχους

      
paeaek_metoxoi
Η εγκύκλιος που έστειλε ο γ.γ. Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης προς στις εφορίες έβγαλε… λαβράκια. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να καταβάλει 1,5 εκατ. ευρώ για χαρτόσημο προς το Δημόσιο για να μπορέσει να κατατεθεί το αίτημα της εκχώρησης των απαιτήσεων της ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το κράτος. Αν δεν γίνει αυτό, τότε το βάρος μεταφέρεται στον νομικό που κυνηγάει την υπόθεση, Χάρη Οικονομόπουλο.

Όπως αναφέρουν πηγές, από την ΑΕΚ δεν έχουν καμία διάθεση να καταθέσουν χρήματα για την εκχώρηση Ψωμιάδη προς το Δημόσιο. Και αυτό διότι αν υπήρχε θα το είχαν κάνει εδώ και μήνες. Μάλιστα, εδώ και μήνες, η επίσημη ΑΕΚ έχει αποσύρει κάθε ενδιαφέρον από την υπόθεση, δεν προσδοκά τίποτα και δεν επιθυμεί καμία μεγαλύτερη ζημιά.

Την ίδια στιγμή, ούτε ο Οικονομόπουλος φέρεται να θέλει να βάλει από την τσέπη του αυτό το ποσό και βρίσκεται σε αδιέξοδο. Έτσι, το… μπαλάκι πέφτει στους πρώην μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εάν η ΠΑΕ διαλυθεί με τα 20-22 εκατ. ευρώ που οφείλει τώρα προς το δημόσιο και τα ακόμα 180 εκατ. ευρώ που θα προκύψουν μόλις διαρραγεί η υπαγωγή στο άρθρο 44, τότε θα βρεθούν με τον κίνδυνο ευθυνών για το σύνολο αυτού του ποσού. Σημαντικό μέρος των οφειλομένων άλλωστε, δημιουργήθηκαν από εκείνους και τους διαχειριστές τους.

Πράγμα που σημαίνει ότι τους δημιουργείται ένα ακόμη τεράστιο πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα που τους… κυνηγούν.

Το θέμα είναι εάν υπάρχει πρόθεση και τρόπος να βρεθεί φόρμουλα για να καταβληθεί αυτό το ποσό από τους μετόχους. Θα μπορέσουν να δώσουν αυτά τα χρήματα και να καθαρίσουν μια και καλή για την ΑΕΚ ή θα αφήσουν πάλι πίσω τους καταστροφή, όπως έκαναν όταν έφυγαν μέσα σε μία νύχτα;

aek24hours.gr