ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Καθάρισε» η ΑΕΚ της Καρδιάς

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση νίκησε με 3-0 σετ στο Αιγίνιο τη Νίκη για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Volleyleague και πήρε σημαντικούς βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το ματς
 
Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία περιόρισε τις κινήσει της Νίκης Αιγινίου και πήρε προβάδισμα (9-17) από νωρίς με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και να κάνει με άνεση το 1-0 στα σετ.

Στη συνέχεια διατηρήθηκε ο καλός ρυθμός. Η Ένωση με καλό μπλοκ και υποδοχή έδειξε αρκετά κινητική και πήρε και πάλι τα ηνία (15-20). Παρά την πίεση των γηπεδούχων να μειώσουν δεν κατάφεραν και η ΑΕΚ έφτασε να κατακτήσει και το δεύτερο σετ.

Στο τρίτο σετ η Νίκη μπήκε αποφασισμένη να πάρει κάτι καλό και στο ξεκίνημα έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και πίεσε την ΑΕΚ, η οποία όμως με ηρεμία και καλές πρωτοβουλίες κατάφερε να ξεφύγει (12-20). Στη συνέχεια όλα ήταν εύκολα και η ομάδα του Άκη Φλαούνα κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη με 3-0 σετ.

aek365.gr