ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Φαλέκας: «Να κερδίσουμε τον Κόροιβο για τον κόσμο μας»


falekasΣτην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» μίλησε ο Αλέξης Φαλέκας. Ο αρχηγός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη νίκη επί του Λαυρίου, στους τραυματισμούς που αντιμετώπισε η ομάδα του αλλά και στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Φαλέκας στην «Ώρα»:
Για τη νίκη επί του Λαυρίου: «Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίσαμε, αλλά μπήκαμε μέσα για να κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε άσχημα, στην πορεία όμως βρήκαμε τις επιθετικές λύσεις που έπρεπε και φτάσαμε στην επιτυχία».
Για το αν είπαν κάτι οι παίκτες στα αποδυτήρια πριν από το ματς: «Είπαμε ότι είμαστε όλοι… ετοιμοπόλεμοι. Τα προβλήματα τα αφήσαμε στην άκρη και μπήκαμε για να κερδίσουμε. Προχωράμε. Έχουμε μπροστά μας, το ντέρμπι με τον Κόροιβο».
Για την απουσία του κόσμου της ΑΕΚ από το ματς με Κόροιβο: «Τι να πω εγώ για τον κόσμο της ΑΕΚ; Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ο κόσμος και ειδικά φέτος, μας έχει στηρίξει τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Είδατε τι έγινε και σήμερα (χθες) στο Λαύριο. Προφανές είναι ότι θα μας λείψει στον αγώνα με τον Κόροιβο. Από τον κόσμο αυτόν παίρνουμε δύναμη, αλλά τι να κάνουμε; Για αυτόν τον κόσμο, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τον Κόροιβο και ας μην είναι μαζί μας για να μας στηρίξει».