ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«Καθάρισε» η ΑΕΚ


Άνετο απόγευμα πέρασε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στη Βέροια. Η Ένωση νίκησε με 29-25 τον Φίλιππο για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 συνέχισε το αήττητο σερί της και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λίγκι.

Το ματ
 
Με χαρακτηριστική άνεση μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η Ένωση έδειξε πολύ καλά σημάδια στην επιθετική λειτουργία της και σε συνδυασμό με την εξίσου καλή άμυνα, διατήρησε από την αρχή ένα προβάδισμα 6 γκολ (9-15) και έφτασε να μπει στα αποδυτήρια με το 17-10.

Στην επανάληψη η Ένωση διατήρησε την κυριαρχία της και παρά την πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι έφτασαν σε σημείο να μειώσουν μέχρι τα 4 γκολ, δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα. Έτσι, το τελικό 29-25 δεν προκάλεσε κάποια έκπληξη και η ΑΕΚ συνέχισε το σερί της στο Πρωτάθλημα.

aek365.gr


ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς, Μπακαούκας, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Οικονόμου,, Νικολαϊδης, Τσακνής, Συγγάρης, Σανίκης, Αλβανός, Καρυπίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος Χερουβειμ.