ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Πέρασε σαν αέρας από Νάξο η ΑΕΚ

Εύκολο απόγευμα πέρασε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, αφού επικράτησε με 3-0 σετ του Πανναξιακού στο κλειστό της Νάξου, συνέχισε με νίκη στο Πρωτάθλημα της Α1 κι έπιασε κορυφή, εκεί όπου ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έφτασε στο ται μπρέικ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι έχασε βαθμό. 
 
Συγκλονιστικός ο κόσμος της ΑΕΚ που βρέθηκε στο κλειστό της Νάξου, αφού δεν σταμάτησε λεπτό να εμψυχώνει τα κορίτσια.
Το ματς
Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στοπ ματς, αφού ήθελε να πάρει από την αρχή μια καλή διαφορά και να φτάσει σε ένα άνετο προβάδισμα. Έτσι, τα κορίτσια παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα της Νάξου κατάφεραν να δείξουν καλά στοιχεία σε μπλοκ και υποδοχή κι έκαναν το 1-0 σετ.
Η ίδια εικόνα διατηρήθηκε και στο δεύτερο σετ. Εκεί, όμως η Ένωση είχε πιο εύκολο έργο, αφού οι άμυνες των γηπεδούχων εξασθένησαν και το 2-0 σετ έγινε με μεγαλύτερη άνεση.
Έπειτα, όμως ο Πανναξιακός έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να πιέσει στο σερβίς τα κορίτσια και να τους δημιουργήσει πρόβλημα στην υποδοχή (18-11). Οι «κιτρινόμαυρες» βρήκαν το κουράγιο να κάνουν την ανατροπή, αφού βελτίωσαν αρκετά σημεία στο παιχνίδι τους και πήραν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Τα σετ: 22-25, 16-25, 24-26

ΑΕΚ (Οικονόμου): Γιόσοβιτς 9 (7/18 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Ιβάνοβα 10 (7/21 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 65% υπ. - 41% άριστες), Κρουκ 7 (6/20 επ., 1 μπλοκ, 74% υπ. - 42% άριστες), Γιακουμή 8 (6/11 επ., 2 άσοι), Καβαθά 8 (3/6 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ), Παπαφωτίου 5 (2/2 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Ρόγκα -λ (71% υπ. - 43% άριστες) / Φερνάντεθ, Λαδένη, Τοτσίδου 1.

*Αρκετοί και οι οπαδοί, που βρίσκονται στις εξέδρες από πλευράς ΑΕΚ, αφού νωρίτερα επισκέφθηκαν και το ξενοδοχείο, στο οποίο μένει η αποστολή

*Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 στο κλειστό της Νάξου

*Τα κορίτσια της ΑΕΚ δοκιμάζονται στη Νάξο απέναντι στον τοπικό Πανναξιακό και θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν το σερί τους 
 
aek365.gr