ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Λαζόπουλος:Όλη η Ελλάδα ΑΕΚ


Ο Δημήτρης Λαζόπουλος μιλάει στο aekarena.grγια όλους και για όλα-Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αναφέρεται στους στόχους με την ομάδα χάντμπολ αλλά και την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

 -Σε πέντε χρόνια η ΑΕΚ θα παίζει ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ
-Το γήπεδο θα κάνει την ΑΕΚ την λαοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα και την καθιστά στην ελίτ της  Ευρώπης 

Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την μοίρα της ομάδας χάντμπολ από τη μια μέρα στην άλλη. Από τον δρόμο της διάλυσης, η ΑΕΚ γύρισε ξαφνικά σελίδα ξεκινώντας τη νέα εποχή με την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία της. Ο Δημήτρης Λαζόπουλος βάλθηκε ωστόσο όχι απλά να αλλάξει την πορεία της ΑΕΚ αλλά να ταράξει για τα καλά τα δεδομένα στο ελληνικό χάντμπολ. Ένας παράγοντας που δεν έχει προηγούμενο στο άθλημα, Αεκτζής και πάνω από όλα αποφασισμένος να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κορυφή της ευρώπης. 

Ο Δημήτρης Λαζόπουλος ήρθε για να συμμετάσχει σε όλα τα επίπεδα της αναγέννησης της ΑΕΚ και για αυτό θα βάλει το λιθαράκι του και στην ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο ισχυρός άντρας της ομάδας χάντμπολ και μέλος της διοίκησης της Ερασιτεχνικής μιλάει στο aekarena.gr για όλους και για όλα. Δεν μασάει τα λόγια του, εκφράζει τις φιλοδοξίες και τα όνειρα του και τονίζει πως το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι ο λόγος που όλη η Ελλάδα πλέον θα είναι ΑΕΚ. 

Στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ήσασταν από τα άτομα που επιβράβευσε ο κόσμος με την ψήφο του.  Αυτό τι σήμαινε για σας; 

 Για να μιλήσω για τον εαυτό μου. Μπορεί σαν παράγοντας να μην ήμουν γνωστός αλλά σαν φίλαθλος και οπαδός είχα συμμετοχή στα δρώμενα από παλιά. Επειδή ένα μέρος που ψηφίζουν στις εκλογές προέρχεται από αυτό τον χώρο, κάποιοι με γνώριζαν. Αν το δούμε ωστόσο ρεαλιστικά το θέμα, το γεγονός πως η ομάδα χάντμπολ πήρε το νταμπλ εκείνη την περίοδο και ήταν σαν ένα μικρό χάπι λύτρωσης για τον κόσμο, κάπου ταυτίστηκε και το οφείλω και σε αυτό.

Πως αποφασίσατε να εμπλακείτε με την ομάδα χάντμπολ?

Επί της ουσίας ήθελα να ασχοληθώ. Βρήκα τον τρόπο προσέγγισης και με την παρότρυνση της κυρίας Στεβή, η οποία παρότρυνση είχε σχέση για να υποστηριχτεί όλη η ΑΕΚ και όχι μόνο το χάντμπολ. Το χάντμπολ ωστόσο εκείνη την περίοδο έδινε αγώνες και ως εκ τούτου αποφάσισα να βοηθήσω στο κομμάτι αυτό. Ήρθε η επιτυχία και όλα πήραν τον δρόμο τους. 

Όταν αναλάβατε είχατε μια εικόνα για το πως ήταν η κατάσταση στο τμήμα, ή τα διαπιστώσατε στην πορεία;

Εννοείται ότι την είχα. Δεν με ενδιέφερε πως ήταν η ομάδα πριν. Γνώριζα τα προβλήματα και επειδή ήθελα εκείνη την εποχή κάτι να δει ο ΑΕΚτζής, έναν τίτλο, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν αυτό. Ωστόσο επειδή έχει γίνει ένας μύθος γύρω από αυτό, η επιτυχία εκείνη δεν αφορά εμένα αλλά τους παίκτες. Αν είχα αναλάβει  να βοηθήσω τον Ποσειδώνα Λουτρακίου εκείνη την περίοδο, δεν θα είχε πάρει πρωτάθλημα. 

Μόλις αναλάβατε η ομάδα κατέκτησε το ντάμπλ. Αυτό ήταν κάτι που σας έκανε να πιστέψετε ακόμα περισσότερο στην ΑΕΚ;

Με ενθουσίασε το όλο κλίμα που υπήρχε εκείνη την περίοδο. Η ομάδα πήρε το νταμπλ και θα μπορούσε να κάνει και κάτι καλύτερο. Ότι στο ποδόσφαιρο, στην ΑΕΚ γενικότερα ερχόταν ο κ. Μελισσανίδης. Φαινόταν πως υπήρχε μια κατάσταση αναγέννησης σε όλα τα επίπεδα. Αυτό με εξιτάρισε και ένιωθα πως θα μπορούσα κι εγώ να είμαι μέρος αυτού. 

Μέσα στους πανηγυρισμούς στο Άργος, είχατε πει «όλη η Ελλάδα ΑΕΚ». Το βλέπετε να έρχετε εκείνη η μέρα?

Νομίζω σε αυτό το κομμάτι, αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα. Τι κινήσεις γίνονται αυτή την στιγμή. Το γεγονός ότι είμαστε Γ’ Εθνική και μικρά παιδιά μιλάνε για το γήπεδο και τη νέα ομάδα που έρχεται.  Θα μιλάνε όλοι για τη νέα ομάδα που θα χτιστεί, πιστεύω πως έτσι είναι. Όλη η Ελλάδα ΑΕΚ. Θα ισχύσει αυτό. 

Όταν με το ...καλημέρα θέτετε ως στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στην Άγια Σοφιά, τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς από σας στην πορεία;

Εννοείται ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω σε κάτι και να βάλω τον πήχη χαμηλά. Για να έχει νόημα η δική μου η παρουσία, αλλιώς δεν έχει νόημα. Χωρίς εμένα η ομάδα πήρε το νταμπλ, άρα με την δική μου την παρουσία αν θα ξαναπάρει ένα νταμπλ δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Για μένα το θέμα είναι να κάνει κάτι ανώτερο. Για αυτό και η περίοδος του καλοκαιριού ήταν προσανατολισμένη προς αυτή την κατεύθυνση. Να μπορεί η ΑΕΚ να κάνει κάτι καλύτερο.

Χωρίς να σας ξέρει κανείς, μόνο από τις κινήσεις που έχουν γίνει, δίνεται την εντύπωση ενός ανθρώπου που μπορεί να κάνει τα πάντα για την ΑΕΚ. 

Η εντύπωση και η εικόνα αυτή έχει σχέση και με την προσωπική μου ζωή  και την επαγγελματική μου ζωή άρα έχει σχέση και με την ΑΕΚ. Όταν θέλω κάτι θεωρώ ότι όλα πρέπει να συνωμοτούν για να γίνει. 

Πως σας φάνηκε η παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ και τι περιμένετε στη συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων;

Ήθελα να περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν περάσαμε. Θεωρώ ότι θα το πετύχουμε του χρόνου. Περάσαμε όμως σαν ισχυροί στην δεύτερη διοργάνωση. Για το πρωτάθλημα δεν θα συζητήσω, γιατί το εξάντλησα πριν. Θεωρώ ότι είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες να πάρουν το  νταμπλ. Θα είναι αστείο το οτιδήποτε άλλο. Για την Ευρώπη αν θα είμαι ευχαριστημένος θα εξαρτηθεί από την πορεία που θα έχουμε. Αν περάσουμε στους ομίλους και δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο να νιώσει ακόμα πιο περήφανος, τότε θα έχει επιτευχθεί ο στόχος. Θα είμαι ευχαριστημένος. Αν ο κόσμος δεν κατορθώσει να νιώσει περήφανος βλέποντας την ΑΕΚ να παίζει πάλι με τους ίδιους δεν θα είμαι ευχαριστημένος. 

Αποφασίσατε αρχικά να επιλέξετε ως έδρα το Ολυμπιακό κλειστό και πλέον η ομάδα θα αγωνίζεται στη Κυψέλη. Η επιθυμία του κόσμου ήταν αυτό που έπαιξε ρόλο σε αυτή την απόφαση; 

Εγώ μπορεί να θέλω διάφορα. Σημασία έχει σε αυτά να ακολουθούν και αυτοί που πρέπει. Αν αυτοί δεν μπορούν να ακολουθούν για τους α ή β λόγους εγώ οφείλω να το σεβαστώ. Ήταν επιλογή μου το γήπεδο των Άνω Λιοσίων, δηλαδή ένα μεγάλο γήπεδο γενικότερα. Θεωρώ πως ήταν σωστή επιλογή από την στιγμή όμως που ο κόσμος δεν μπορούσε να το υποστηρίξει εγώ οφείλω να σεβαστώ τον κόσμο της ΑΕΚ. 

Ποιά είναι η σχέση σας με τους παίκτες της ομάδας; Όλοι μιλούν για σας με τα καλύτερα λόγια. 

Όσο νικάμε θα είναι καλές(γέλια). Όλους τους παίκτες τους εκτιμώ ιδιαιτέρως σαν ανθρώπους. Δεν είναι ψωνισμένοι, ούτε οι νέοι ούτε οι παλιοί. Είναι  μια παρέα, έχουν δέσει. Δεν έχουμε προβλήματα εσωτερικά σαν ομάδα. Θεωρώ πως αν και οι νέοι σε ηλικία, προσπαθήσουν πάρα πολύ και έχοντας σαν πρότυπα τους μεγαλύτερους και η ομάδα έχει να κερδίσει πολλά και οι ίδιοι έχουν να κερδίσουν πολλά. 

Η συνεργασία σας με τον κ. Αρβανίτη; 

Υπάρχει η απόλυτη ταύτιση. Τον Γιάννη τον συμπαθώ ιδιαιτέρως σαν άνθρωπο πρώτα. Είναι πολύ καλό παιδί, γνήσιος ΑΕΚτζής και δεν έχουμε κανένα θέμα. 

Οι ακαδημίες είναι ένα κομμάτι που θα επενδύσει η ΑΕΚ;

Κοιτάξτε να δείτε, είχαμε πει ως έχουμε ένα πρόγραμμα ακαδημιών. Δεν μπορούν να γίνουν όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Το χάντμπολ γενικά είναι ένα άθλημα που πρέπει να γίνει ένας αγώνας για να μπει στη συνείδηση των παιδιών. Δεν είναι το πιο δημοφιλές, ένα παιδάκι προτιμάει να παίξει ποδόσφαιρο, μπάσετ. Εξακολουθούμε να το στηρίζουμε σαν πρόγραμμα.
 
"Η ΑΕΚ θα ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα"

Από την πρώτη στιγμή που εμπλακείτατε με την ΑΕΚ, τονίσατε πως θα συμμετάσχετε στην προσπάθεια ανέγερσης του γηπέδου. Μπορείτε να μας πείτε κάποιες περισσότερες πληροφορίες για αυτό;

Ότι έχω πει ισχύει. Εγώ όμως για προσωπικούς πρώτα από όλα λόγους, λόγους ιδιοσυγκρασίας, αυτά τα θέματα θα έχουν σχέση με τον κ. Μελισσανίδη, δεν θα αποτελέσουν ποτέ δημόσιο θέμα συζήτησης. Δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν. Ο κόσμος της ομάδας μας, θέλει να δει ένα γήπεδο.

 Ένα από τα θέματα που συνέβη είναι πως θεοποίησε πολλούς και που δεν χρειαζόταν και που χρειαζόταν. Το ζητούμενο είναι να δει κάποια μέρα το γήπεδο. Αυτός που έβαλε ένα λιθαράκι δεν το έβαλε για να εκτιμηθεί αλλά επειδή του αρέσει μέσα του. Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει με την διαφορά ότι δεν πρόκειται να το συζητήσω δημόσια με κανέναν. 

Ήσασταν στην παρουσίαση του γηπέδου, τι εντυπώσεις αποκομίσατε;

Τα συναισθήματα μου ήταν απερίγραπτα όπως και όλων που το είδαν. Ήταν πολύ συναισθηματικό. Δεν ήταν μόνο το τεχνικό μέρος που υποστήριζε το ουσιαστικό. Ήταν το ουσιαστικό μέρος που το έκανε περισσότερο συγκινητικό. Έχει ταυτιστεί η ομάδα μας με το γήπεδο της. 

Είναι από αυτές τις ομάδες που το γήπεδο έπαιζε μεγάλο ρόλο στην ψυχοσύνθεση του φιλάθλου και για αυτό το λόγο έχει γίνει τόσος μεγάλος ντόρος που γκρεμίστηκε και έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα που θα ξαναχτιστεί. Όσον αφορά το νέο μας γήπεδο όπως το είδαμε από τις μακέτες, είναι εκπληκτικό. 

Είναι ο λόγος για τον οποίον η ΑΕΚ θα γίνει η λαοφιλέστερη ομάδα στο μέλλον στη χώρα. Είναι ο λόγος για τον οποίον η ΑΕΚ θα ξεφύγει να παίρνει πρωταθλήματα στην Ελλάδα και θα γίνει μια ομάδα που θα έχει στόχους τους ευρωπαϊκούς τίτλους. 

Το πιστεύατε πως τελικά θα χτιζόταν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Όχι δεν το πίστευα. Αν δεν ερχόταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει το γήπεδο. Η έλευση αυτού του ανθρώπου αλλάζει τα δεδομένα της ιστορίας. Απλά τα πράγματα. 

Τι αναμνήσεις έχετε από τη Νέα Φιλαδέλφεια; Ποιο είναι το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό; 

Πρώτα από όλα πιτσιρίκι. Προσπάθεια με τον πατέρα να πείσουμε την μητέρα να πάμε γήπεδο. Πολλές φωτογραφίες έχω από μικρός στο γήπεδο. Πιο μετά εννοείται από την σκεπαστή. Εικόνες και παραστάσεις. Η κυριότερη είναι όταν ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε την δική του επανάσταση και έριξε την διοίκηση του Ζαφειρόπουλου. Εικόνες μαγικές από την ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο κόσμος. 

Πως βιώσατε σαν ΑΕΚτζής τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική; 

Την ημέρα που πέφταμε δεν μπορούσα να το χωνέψω. Ή την άλλη μέρα που ερχόντουσαν τα παιδιά από το σχολείο στενοχωρημένα και κλαμμένα επειδή τα κορόιδευαν οι άλλοι δεν μπορούσα να το αποδεκτώ. Από την στιγμή που ανέλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν με ενδιέφερε πια αν θα πηγαίναμε στην Τρίτη Εθνική γιατί αυτή ήταν και η λύση. Θεώρησα πως εκείνη την στιγμή βάζεις ένα χι. Πιάσαμε πάτο. Όσο στενοχωρηθήκαμε στενοχωρηθήκαμε και από δω και πέρα μόνο καλές στιγμές θα βλέπουμε. Άρα λίγες ημέρες μετά το ξεπέρασα το σοκ. 

Η έλλειψη γηπέδου ήταν θεωρείται ο βασικός λόγος  που έφερε την ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση;

Δεν ξέρω μπορεί να ξαναέφτανε σε αυτό το στάδιο για οικονομικούς λόγους απλά με το γήπεδο είναι ότι πέρυσι θα έβγαινες στην Ευρώπη. Γιατί στο γήπεδο που υπήρχε και τους ερασιτέχνες να έβαζες να παίζανε θα ήταν ανταγωνιστικοί. Όμως πάλι θα κρυβόταν το πραγματικό πρόβλημα πίσω από αυτό. Με λίγα λόγια δίνεται τώρα η δυνατότητα να γίνεις πρώτος στην πόλη. Πρώτα πάλευες να γίνεις πρώτος στο χωριό. 

Εμφανίζονται και πάλι κάποιες «φωνές» που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην ΑΕΚ. Πλέον θεωρείται πως υπάρχει κάτι που μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται;

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα και ο κόσμος πρέπει να λειτουργήσει με αυτή την λογική. Δεν σταματιέται αυτό που έχει ξεκινήσει στην ΑΕΚ. Οι εποχές που οι διοικήσεις μας ήταν «yesmen» έχουν τελειώσει. Όποιος έχει αντίθετη άποψη απλά ας την κρατήσει για τον εαυτό του. 

-Μετά από πέντε χρόνια, ποια είναι η πρώτη εικόνα που σας έρχεται στο μυαλό σχετικά με την ΑΕΚ;

Μετά από πέντε χρόνια θεωρώ πως από 1,5 εκατ που είναι ο κόσμος μας θα είναι 2,5. Θεωρώ πως οι μοναδικές που θα είναι ανταγωνιστικές στην ομάδα θα είναι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ να είναι ένα επίπεδο πιο πάνω και να δίνει ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης. 

Αυτό βλέπω να γίνεται. Στα υπόλοιπα τμήματα θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια  στην Ερασιτεχνική, γιατί όπως το ποδόσφαιρο φτιάχνει μια κατάσταση που θα την συντηρεί η υπεραξία αυτής της κατάστασης, κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει και στην Ερασιτεχνική που είναι βέβαια μικρόκοσμος. 

Οι εποχές είναι δύσκολες και δε νομίζω πως αυτό το κομμάτι  να στέκεται πάντοτε με τις αγαθές και φιλότιμες προσπάθειες ιδιωτών. Πρέπει να είναι άλλο πράγμα η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι αυτό. Πρέπει να μπουν βάσεις για αυτό το πράγμα. 

Το γήπεδο αλλάζει αυτόματα το ρου της ιστορίας της ΑΕΚ; 

Όταν το θεμέλιο το τοποθετείς στον ουρανό, σημαίνει ότι ο στόχος σου είναι κάπου εκεί πέρα. Δεν πάει κάποιος να φτιάξει τέτοιο γήπεδο για να κερδίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτό μπορεί να το κάνει και σε μικρότερο γήπεδο. Το φτιάχνει αυτό το γήπεδο γιατί έχει άλλο πράγμα στο μυαλό του. Με λίγα λόγια, εγώ είμαι ευτυχής που βλέπω αυτό το πράγμα.

 Είναι μεγαλεπίβολο, δίνει συνταρακτικό πλεονέκτημα στον ελληνικό ανταγωνισμό και τοποθετεί την ΑΕΚ στην ελίτ της Ευρώπης. Σε ένα τέτοιο γήπεδο θα έχεις και μια ανάλογη ομάδα. 

Εκτός από πρόεδρος του χάντμπολ είστε και στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής,  πως έχουν κυλήσει αυτοί οι πρώτοι μήνες διοίκησης; 

Με ηρεμία. Έχω την πληροφόρηση, ότι είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχει οικονομική στήριξη και στα άλλα τμήματα και αυτό θα φανεί και σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι παίκτες όλων των τμημάτων αγωνίζονται με καλή διάθεση. Όσο λειτουργεί έτσι αυτό, σημαίνει πως όλα κυλούν σωστά. 

 Οι σχέσεις με τους κ. Κοτσάτο και Αλεξίου;

Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. 

Η ομάδα ποδοσφαίρου αποκτάει πλέον το δικό της γήπεδο. Τι γίνεται με το θέμα του κλειστού; 

Επειδή η σχέση που υπάρχει με μένα και τον κόσμο θέλω να είναι ειλικρινής και να μην βάζω στο μυαλό των φιλάθλων μας, πράγματα τα οποία μπορεί να είναι φιλόδοξα αλλά θα προτιμούσα να τα λέμε όταν θα είμαστε έτοιμοι να τα πραγματοποιήσουμε. 

Για αυτό θέλω να πω ότι σε ότι αφορά εμένα, δεν γνωρίζω κάτι για το κλειστό. Θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα κλειστό γήπεδο και αν ποτέ είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που να ήμασταν έτοιμοι να το παρουσιάσουμε στον κόσμο, θα ήμουν ο πρώτος που θα το έκανε. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να παρουσιάσω στον κόσμο ένα φάντασμα. Μακάρι όμως να έρθει η μέρα που θα γίνει αυτό το πράγμα και θα μπουν όλα τα τμήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Μιας και φέρνετε τύχη όπου πάτε, πείτε μας και ένα σχόλιο για το aekarena.gr

Εύχομαι να κυλήσει με επιτυχία. Να έχει σωστή και αντικειμενική άποψη. Πάντοτε να στέκεται απέναντι από τις διοικήσεις και τα πρόσωπα. Όχι απέναντι από την άποψη να τα καταδικάσετε αλλά να είναι πάντοτε με μια κριτική διάθεση. Γιατί επαναλαμβάνω. Πιάσαμε πάτo και στην πορεία είχαμε πολλούς Θεούς.  Η ΑΕΚ χρειάζεται πλέον σωστή ενημέρωση. 

Στεβή: Ο Λαζόπουλος κάνει κατάθεση ψυχής 

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, συναντήσαμε και την Ελπίδα Στεβή, η οποία ήταν ο άνθρωπος που συντέλεσσε για να έρθει ο κ. Λαζόπουλος στην ομάδα χάντμπολ. Δεν θα μπορούσε να μην συζητήσουμε την γνώμη της για τον άνθρωπο, Δημήτρη Λαζόπουλο.

«Εγώ στα 35 χρόνια που είμαι  μέσα στην ΑΕΚ έχω αποκτήσει την ιδιότητα να περνάω ακτινογραφία κάποιον από την ώρα που περνάει την πόρτα. Στον Δημήτρη λοιπόν, δεν με συγκινεί τόσο πολύ το θέμα που είναι οικονομικός παράγοντας. Οικονομικοί παράγοντες πέρασαν πολλοί αλλά δεν κατάφεραν τίποτα.

 Συνδυάζει το συναίσθημα, την αγάπη και το χρήμα. Αν έχεις μόνο το συναίσθημα και την αγάπη οι δυνατότητες σου φτάνουν μέχρι ενός σημείο. Αν υπάρχει αυτός ο συνδυασμός με προτεραιότητα την αγάπη για την ΑΕΚ και το συναίσθημα, θα πάνε τα πράγματα πολύ καλά. Αυτό διέκρινα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος κάνει κατάθεση ψυχής στην ΑΕΚ. Δεν κάνει μόνο κατάθεση χρήματος και αυτό είναι το συγκινητικό». 

aekarena.gr