ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Μήνυμα από το μέλλον

Ο Πέτρος Παππάς εμφανίστηκε ξανά στο γήπεδο για χάρη της ΑΕΚ μετά από περίπου 3,5 χρόνια δείχνοντας έτσι ότι εκτός από τη συμμετοχή του στην ανέγερση του γηπέδου θα συμβάλει μελλοντικά και στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως είχατε διαβάσει στο ΑΕΚ1924.gr.
Αν και δεν πέτυχε την καλύτερη αγωνιστική μέρα της ΑΕΚ, ο Πέτρος Παππάς ήταν η… έκπληξη της χθεσινής ημέρας στο ΟΑΚΑ, καθώς εμφανίστηκε στο κεντρικό μπουθ του γηπέδου μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να παρακολουθήσει το ματς της Ένωσης κόντρα στον Ηλυσιακό.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πλέον βασικός χρηματοδότης του νέου γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια, εμφανίστηκε ξανά στο γήπεδο μετά από 3,5 χρόνια απουσίας δείχνοντας ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει δυναμικά στα κοινά της ομάδας, επιθυμία και του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Όπως είχατε διαβάσει στο ΑΕΚ1924.gr, ο Πέτρος Παππάς δεν αποκλείεται να εμπλακεί και στο αγωνιστικό κομμάτι της Ένωσης όταν εκείνη επιστρέψει στη SuperLeague γεγονός που φάνηκε και κατά τη χθεσινή του… επίσκεψη του στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά στο ματς κόντρα στον Ηλυσιακό.

Παππάς και Μελισσανίδης είδαν μαζί τον αγώνα από την γνωστή πλέον θέση που κάθεται ο Τίγρης στο ΟΑΚΑ, σχολίασαν την εμφάνιση της ΑΕΚ και έδειξαν έτοιμοι για μια καινούρια… συμμαχία που θα κάνει δυνατό τον σύλλογο κόντρα σε όλους τους αντιπάλους στο μέλλον.
aek1924.gr