ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Τους κάνει πλάκα η Βασίλισσα

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα της Αγίας Παρασκευής στο κλειστό της Ζωφριάς με 86-65 και πέτυχε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος και πηγαίνει προς ολοταχώς προς την Α1. Πρωταγωνιστής για την Ένωση ο Γκιζόγιαννης που σημείωσε 22 πόντους.
BasketAEK
Η ΑΕΚ στον πρώτο φετινό αγώνα μπροστά στον εκπληκτικό κόσμο της νίκησε σαν σε προπόνηση την Αγία Παρασκευή, αν και στο πρώτο δεκάλεπτο έδειξε κάποια προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία.

Ωστόσο η συχνότητα που οι παίκτες της ΑΕΚ έβαζαν την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι ήταν πολύ γρήγορη και δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Πολύ γρήγορα ο Βαγγέλης Ζιάγκος από το δεύτερο δεκάλεπτο αφύπνισε τους «Κιτρινόμαυρους» και διόρθωσε τα κακώς κείμενα του πρώτου δεκαλέπτου.

Κάπου εκεί τα χέρια των παικτών της ΑΕΚ «λύθηκαν» και με πρωταγωνιστή τον Γκιζόγιαννη η ομάδα της Ένωσης άρχισε να διευρύνει τη διαφορά στο σκορ παίζοντας παράλληλα ωραίο μπάσκετ. Στην πορεία του αγώνα ο Ζιάγκος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Ο κόσμος του «Δικεφάλου» δε σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να εμψυχώνει την ομάδα και σε συνδυασμό με την εκπληκτική εμφάνιση της ΑΕΚ το 4Χ4 είναι γεγονός και δεδομένης της ανάλογης συνέχειας η άνοδος στην Α1 θα είναι… θέμα χρόνου.

Χάρης Καραγιάννης.....aek-live.gr