ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Όνειρό μας να μπούμε στο Ναό»

Με τα καλύτερα λόγια για όσα αντίκρισαν την Τετάρτη και στην παρουσίαση του Ναού μίλησαν και οι Ανάκογλου, Τσουμάγκας, Ράμα, Γροντής και Τσεβάς. Αναλυτικά οι παίκτες της ΑΕΚ είπαν για το γήπεδο, τα όνειρά τους και τους στόχους τους στην «ΩΡΑ»

Δημήτρης Ανάκογλου: Όνειρό μας και στόχος μας
«Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτό. Ότι και αν πει κανείς, είναι λίγο γι αυτό το γήπεδο. Ήταν εντυπωσιακό και κυρίως είναι ένα ξεχωριστό γήπεδο. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Βλέπουμε και ξαναβλέπουμε το βίντεο από την παρουσίαση όλοι μας στην ομάδα. Και είναι και όνειρο και στόχος για όλους, να παίξουμε σ' αυτό το γήπεδο φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ. Να ζήσουμε αυτό το συναίσθημα και αυτή την ατμόσφαιρα».

Τάσος Τσουμάγκας: Είναι ένας ναός


«Νομίζω πως δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να πει κανείς γι αυτό που είδαμε. Μια λέξη μόνο. Ναός. Αυτό που λέει και το όνομα του. Πραγματικός ναός. Να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ανυπομονούμε όλοι».

Ρενάλντο Ράμα: Συγκινήθηκα και ανατρίχιασα


«Ήταν απίστευτο αυτό που είδα. Συγκινήθηκα και ανατρίχιασα. Ήταν κάτι εκπληκτικό. Μακάρι να μπορέσω να μπω και να παίξω σ' αυτό το γήπεδο. Θα είναι απίστευτο να το ζήσει κανείς αυτό».

Δημήτρης Γροντής: Να μπούμε στο νέο γήπεδο


«Ήταν κάτι φανταστικό. Εντυπωσιακό. Μακάρι να μπορέσουμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρα του. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να είναι έτοιμο και μακάρι να καταφέρουμε να μπούμε. Αυτό είναι το μόνο που σκεφτόμαστε τώρα».

Βασίλης Τσεβάς: Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα


«Είναι πολύ ωραίο. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για όλους όσους είμαστε στην ΑΕΚ. Και θα μας κάνει ήδη να είμαστε περήφανοι και να ονειρευόμαστε πότε θα παίξουμε σ' αυτό το γήπεδο».

aek365.gr