ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ο «οικουμενικός» Μελισσανίδης

Τυπικά, αυτό το διάστημα ο Μελισσανίδης ασχολείται μόνο με το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ωστόσο, είναι σαφές πως στα όνειρα δεν μπορούν να τεθούν φραγμοί. Και ο «τίγρης» δεν είναι κρυφό πως ονειρεύεται για την Ενωση. Επιθυμεί να τη δει ξανά εκεί που τη θέλουν όσοι την αγαπούν. Παράλληλα με το γήπεδο, σκέφτεται, συζητά, αναλύει και οραματίζεται πως η ΑΕΚ θα βρεθεί ξανά να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε αυτή τη λογική, ο Μελισσανίδης επιθυμεί να έχει απόλυτο βαθμό ενότητας και συσπείρωσης.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί ρεπορταζιακά αρκετές επαφές του Μελισσανίδη: το ραντεβού με τον Παππά, οι αρκετές τηλεφωνικές επαφές με τον Νικολαϊδη, η συνάντηση με τον Χατζηχρήστο και άλλα στελέχη του συνδεσμιακού κινήματος, οι γέφυρες με τον Κανελλόπουλο, το ραντεβού με τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Ζήκο. Κάποια επιβεβαιώθηκαν σιωπηρά, κάποια υποβαθμίστηκαν, άλλα επιχειρήθηκε να διαψευστούν. Όλα όμως, είναι πραγματικά. Και δείχνουν ξεκάθαρα πράγματα.

Στο μυαλό του Μελισσανίδη, αυτό που θα επιχειρηθεί για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ δεν θα έχει προηγούμενο. Ο «τίγρης» επιθυμεί μια ΑΕΚ όλων των ΑΕΚτζήδων. Μια ομάδα στην οποία θα περιλαμβάνονται όλες οι τάσεις. Ξέρει καλά ποια είναι τα πάθη και τα προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ Ενωσιτών, έχει συμμετάσχει και ο ίδιος έμμεσα ή άμεσα σε τέτοιες διαδικασίες διχασμού. Μόνο που τώρα, αυτό που επιχειρείται σε συνδυασμό με την κρισιμότητα των στιγμών, δεν επιτρέπει καμία μικροπρέπεια και αποκλεισμό.

Ο Μελισσανίδης δείχνει έμπρακτα πως κάνει άνοιγμα προς κάθε πλευρά της «κιτρινόμαυρης» κοινωνίας. Μιλά με όλους, είναι έτοιμος να δεχθεί βοήθεια από κάθε πλευρά. Δεν επιθυμεί να προχωρήσει μόνο με «δικούς» του, αυτούς που ξέρει από το παρελθόν. Κοιτά μπροστά, ξέρει πως τα δεδομένα και οι εποχές έχουν αλλάξει. Σε αυτό το πανενωσίτικο κάλεσμα που θα επιχειρήσει, δεν πρέπει να λείψει κανείς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ.....enwsi.gr